пʼятниця, 18 жовтня 2024 р.

Змагання з футзалу серед дівчат в рамках ІІ сезону «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

     15 жовтня відбулися змагання з футзалу серед дівчат 5-9 класів в рамках ІІ сезону фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», що проводиться за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.  За перемогу змагались команди: «Фортуна» Талалаївського ліцею, «Дияволи» Красноколядинського ЗЗСО І-ІІІ ст., «Лавина» Липівського ЗЗСО І-ІІІ ст., «Джавеліни» Харківецького ЗЗСО І-ІІІ ст. і «Плугатар United» Плугатарського ЗЗСО І-ІІІ ст. Всього у турнірі прийняло участь 50 дівчат-футболісток.

Традиційно перед учасниками змагань виступив селищний голова Юрій Величко, який привітав юних футболісток з початком другого етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».   Турнір проходив по коловій системі.

В першому турі у драматичному матчі команда з Красного Колядина виграла у талалаївських футболісток з рахунком 3:1, а плугатарці з мінімальним рахунком 1:0 виграли у команди з Липового. У другому турі були зафіксовані нічийні результати. Команда «Лавина» на останніх секундах зрівняли рахунок у матчі, програючи по ходу зустрічі 0:2, а дівчата з «Фортуни» зіграли внічию 1:1 з командою «Плугатар United». У третьому турі були зафіксовані самі більші рахунки. Так команда «Дияволи» виграли у «Лавини» з рахунком 4:0. А команда «Плугатар United» перемогла «Джавелінів» з рахунком 3:0. У четвертому турі «Фортуна» з мінімальним рахунком 1:0 виграла у команди «Джавеліни», а «Дияволи» перемогли «Плугатар  United» з рахунком 2:0. І в останньому турі господарі змагань знову таки з мінімальним рахунком перемогли дівчат з Липового, а красноколядинці з таким же рахунком обіграли команду з Харкового.

Кращою командою, за підсумками турніру, яка буде представляти нашу громаду на районних змаганнях виявились дівчата з Красноколядинського ЗЗСО І-ІІІ ст., які виграли всі свої матчі. Другими фінішували дівчата з Плугатарського ЗЗСО І-ІІІ ст., які набрали однакову кількість очок з футболістками з Талалаївського ліцею, але мали кращу різницю забитих і пропущених м’ячів. Четвертими стали дівчата з Харковського ЗЗСО І-ІІІ ст, які знову таки за рівної кількості очок з «Лавиною» мали кращу різницю м’ячів. 


 Найкращою футболісткою змагань стала Анастасія Голуб з  команди  «Дияволи» Красноколядинського ЗЗСО І-ІІІ ст.

 

 




Немає коментарів:

Дописати коментар