пʼятницю, 24 квітня 2020 р.

Безпека в побуті



Безпека життя – понад  усе
Безпека - життя нам несе,
Вона вберігає та нас захищає
Від інших поганих речей.
Безпека – це скарб, вона самоцвіт,
Нас всіх захищає на протягом літ.
Так будемо ми її цінувати,
Щоб далі і далі біди нам не знати
Щороку у школі весною проходить тиждень безпеки життєдіяльності. Під час якого є традицією проведення конкурсу на кращий малюнок «Безпека в побуті», серед школярів нашої школи. Його мета – сформувати в учнів розуміння правил безпеки використання газу в побут, електроприладів, правил пожежної безпеки.
У цьому році наші діти залишаючись у дома на карантині та навчаються дистанційно, повинні дотримуватися правил безпеки у побуті, а саме вдома. З уроку основи здоров’я для учнів 6-х класів було задано творче завдання намалювати малюнок «Безпека в побуті» та скласти загадки, прислів’я на задану тему. Учні активно долучилися до участі.
Демонстрували власне бачення дотримання правил безпеки вдома, що є важливо в житті кожної людини, втілюючи свою творчість на папері з допомогою різних технік і прийомів, фарб і олівців.
Усі дитячі малюнки індивідуальні та оригінальні. Вони вражають, як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Діти у своїх роботах показали чудові знання правил безпеки у побуті.
Під час малювання, написання загадок чи прислів’їв учні отримали море вражень і чудовий настрій, а головне з користю та з творчістю провели свій час удома, що на сьогодні є актуально.
Будьте здорові та щасливі, дотримуйтесь правил безпеки вдома!



























Немає коментарів:

Дописати коментар