понеділок, 3 червня 2024 р.

Святковий настрій для дітей до Дня захисту дітей від фахівців підприємства ТАС Агро Північ

 

     В рамках проведення Дня захисту дітей представники підприємства ТАС Агро Північ цього року відвідали заклади дошкільної та загальної середньої освіти в Чернігівській області.

     "В непростих умовах зараз живуть наші діти. Участь у святкових заходах та спілкування з дітьми надає нам можливість підтримати дітей та підняти їм настрій. Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, незалежно від обставин», - говорить генеральний директор Північного кластеру Сергій Зіненко.

  Із великим задоволенням привітали подарунками вихованців Харківського закладу дошкільної освіти "Ранок" Талалаївської селищної ради Прилуцького району та випускників Харківського та Чернецького закладів загальної середньої освіти I-III ступенів Талалаївської селищної ради Прилуцького району.

     Окрім цього, з метою проведення профорієнтаційної роботи під назвою «Відчуй себе аграрієм. Піклуємося про майбутнє покоління» була організована екскурсія для учнів молодших та старших класів закладів загальної середньої освіти, де діти відвідали Талалаївські зерно-зберігальні склади, виробничий машинно-тракторний парк та молочно-тваринну ферму, занурившись у виробничі процеси фахівців ТАС Агро Північ.

      «Учні нашого закладу освіти були раді прийняти участь в даному проєкті. Молодшим дітям було цікаво на молочно-тваринній фермі, де завідувач МТФ Віктор Кущ розповів дітям про телят – чим годують та як зростає малеча. Старшим учням сподобалися екскурсії на елеватор та машинно-тракторний парк, де керівники особисто спілкувалися з дітьми та відповідали на цікаві запитання юних дослідників. Дякуємо за чудовий день та емоції наших діток», - коментує директор Харківського закладу загальної середньої освіти Сергій Шевченко.

 #сіємоМайбутнєРазомзТАСАГРО

#ПівнічнийКластерТАСАГРО

#Чернігівщина





































Немає коментарів:

Дописати коментар