понеділок, 3 червня 2024 р.

Рух-це здорово!

 


   З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та в рамках проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Рух – це здорово!» в Талалаївській громаді за участі тренерів дитячо-юнацької спортивної школи 1 та 2 червня проводились спортивні заходи.     В приміщенні ДЮСШ відбулися змагання з настільного тенісу, а на селищному стадіоні - веселі спортивні естафети. Спочатку свої футбольні таланти демонстрували учні 7А та 8А класів Талалаївського ліцею. До останнього конкурсу незрозуміло було хто ж стане першим. Конкурс «капітанів» став вирішальним у визначенні переможців, в якому капітан 7А класу Максим Синєбок у важкій боротьбі переграв свого візаві Олександра Бортніка. В результаті перемогу святкувала команда 7А класу. Надалі у футбольній майстерності змагались учні початкової школи. В цій боротьбі було багато позитивних емоцій. Перемогу святкувала команда «Фаєр».

    Всі переможці та учасники змагань були нагороджені медалями та грамотами.

    Ми, дорослі зобов’язані і в умовах війни підтримати дітей, щоб вони не так гостро відчували всі жахи сьогодення. На святі були присутні батьки, які вболівали за своїх діток.

    День захисту дітей – це час радості та надії на майбутнє. Це свято нагадує нам, як важливо берегти та любити кожну дитину.



 





















Немає коментарів:

Дописати коментар