вівторок, 17 вересня 2024 р.

14 вересня – День фізичної культури та спорту України

 

З нагоди Дня фізичної культури та спорту України, в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня  «Україна єднає серця» в Талалаївській громаді було проведено Відкритий Кубок з паркового волейболу серед чоловічих команд.     За перемогу змагались команди з м. Ромни, м. Бахмач, с. Харкове та дві команди з селища Талалаївки – «Фортуна – 1» та «Фортуна – 2». Змагання  проходили за коловою системою до 15 очок в партії. Після перших зіграних матчів стало зрозуміло, що фаворитами турніру є команда з м. Ромни та команда «Фортуна - 1». 
    В боротьбі за третє місце суперничали команди з м. Бахмача та команда «Фортуна - 2» с-ща Талалаївка. В очному поєдинку між цими командами першу партію впевнено виграли гості з м. Бахмача, але в другій партії сильнішими виявилися талалаївські волейболісти. Для визначення переможця прийшлось грати третю партію. У вирішальній партії, з перших розіграшів не заладилась гра у господарів змагань, і як вони не намагались переломити хід гри бахмачани довели партію до перемоги. Не менш видовищною була гра між волейболістами з м. Ромни 
та командою «Фортуна - 1». В цій грі першу партію також виграли гості. А в другій команда «Фортуна - 1» вела в рахунку 13:6 і в цей момент гра у місцевих волейболістів повністю розладилась. Цим скористались гості і в підсумку виграли другу партію з рахунком 16:14. Тож за підсумками змагань перше місце і Кубок виграли волейболісти з м. Ромни, срібло у команди «Фортуна -1», а бронза дісталась команді з м. Бахмач. 

    Під час проведення турніру  учасниками змагань та гостями було зібрано кошти в сумі 2450,00 грн., які вирішено передати на потреби ЗСУ.

    Дякуємо, Андрію Грабовому та Сергію Криволапу, за допомогу в організації спортивного благодійного свята. 



Немає коментарів:

Дописати коментар