вівторок, 25 червня 2024 р.

Турнір з паркового волейболу серед чоловічих команд з нагоди Олімпійського дня

 

     22 червня  в селищі Талалаївка проводився благодійний Турнір з паркового волейболу серед чоловічих команд в рамках відзначення в Україні Олімпійського дня, який проходить щороку 23 червня в день заснування Міжнародного Олімпійського Комітету. 

За визначення кращої чоловічої команди з паркового волейболу змагалось сім команд громади: дві команди із с. Харкового, три команди із смт Талалаївка, команда студентів Київського Національного транспортного університету та із с. Плугатар.


  На початку змагань команди змагались в двох групах, переможці яких визначали володарів золотих медалей, а команди які займали другі місця визначали бронзових призерів. Переможцями першої групи стала команда «Фортуна» (смт Талалаївка) складена з гравців старшої вікової групи, а другими фінішували волейболісти із с. Харкового. Переможцями другої групи стали хлопці молодшої вікової групи «Фортуни», друге місце посіли студенти Київського НТУ. В боротьбі за бронзові нагороди кращу гру продемонстрували столичні волейболісти, але фінал виявився надзвичайно напруженим. Першу партію впевнено виграли більш досвідченіші волейболісти команди «Фортуна». Але в другій партії їхні суперники переломили хід матчу і так само з великим розривом здобули перемогу. Доля переможця турніру визначалася в третій партії, в якій все ж таки досвід взяв верх над молодістю. Перемогу здобула команда «Фортуна» старшої вікової групи.

Кращим волейболістом турніру визнано гравця молодіжного складу «Фортуни» - Геннадія Обуха.

Під час проведення турніру гравцями та вболівальниками було зібрано кошти в сумі 3540 грн., які були передані волонтеру Миколі Мироненку для придбання військового обладнання для наших захисників.

Немає коментарів:

Дописати коментар