пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту

 


4 квітнгя 2024 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та Талалаївської селищної ради, на якому було проаналізовано результати діяльності 20 педагогічних працівників. Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів. Члени комісії вкотре пересвідчилися у високій професійній компетентності педагогічних працівників закладів освіти Талалаївської селищної ради, їхній здатності орієнтуватися в сучасних методичних інноваціях та адаптуватися до нових умов освітнього процесу.

 Вітаємо всіх педагогічних працівників із успішним проходженням атестації та бажаємо їм міцного здоров'я, наснаги, творчих злетів та подальших успіхів у професійній діяльності!


УКРАЇНА

ТАЛАЛАЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРИЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ТАЛАЛАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЛУЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ЄДРПОУ 44055284

 

Н А К А З

 

04 квітня 2024 року    смт. Талалаївка Чернігівської області               № 20/к/тр

 

Про результати атестації

педагогічних працівників

у 2023-2024 навчальному році

 

Відповідно до пункту 14 Розділу ІІІ Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 № 805, на підставі рішення атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради від 04.04.2024, протоколу засідання № 4 від 04.04.2024

НАКАЗУЮ:

1. Вважати такими, що відповідають займаним посадам та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»:

- Максимейко Світлані Володимирівні, вихователю Красноколядинського ЗДО «Дзвіночок»;

- Мірошниченко Олені Василівні, вихователю Красноколядинського ЗДО «Дзвіночок»;

- Нестеренко Ніні Василівні, вихователю Українського ЗДО «Сонечко»;

- Химулі Ірині Миколаївні, вихователю Липівського ЗДО «Малятко».

2. Вважати такою, що відповідає займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» вихователю Талалаївського дитячого ясел-садка «Сонечко» Прохоренко Світлані Петрівні.

3. Вважати такою, що відповідає займаній посаді за навчальними предметами зарубіжна література, етика, українська мова, українська література, мистецтво, образотворче мистецтво, географія, Захист України та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» за навчальними предметами зарубіжна література, етика, українська мова, українська література, мистецтво, образотворче мистецтво, географія, Захист України вчителю Чернецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Москалець Оксані Василівні.

4. Вважати такою, що відповідає займаній посаді та присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» вихователю Талалаївського дитячого ясел-садка «Сонечко» Сердюк Інні Григорівні.

5. Вважати таким, що відповідає займаній посаді за навчальними предметами алгебра, геометрія, інформатика та продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії вчителю Березівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Дмитрюку Сергію Анатолійовичу, якому за результатами атестації підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» за навчальними предметами алгебра, геометрія, інформатика.

6. Вважати таким, що відповідає займаній посаді за навчальним предметом фізична культура та продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії вчителю Березівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Музикі Миколі Михайловичу, якому за результатами атестації підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» за навчальним предметом фізична культура.

7. Вважати такою, що відповідає займаній посаді та продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії вихователю Талалаївського дитячого ясел-садка «Сонечко» Кондратенко Ганні Вячеславівні, якій за результатами атестації підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

8. Вважати такою, що відповідає займаній посаді за навчальним предметом хімія та продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії та педагогічного звання вчителю Талалаївського ліцею Михно Світлані Володимирівні, якій за результатами атестації підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» за навчальним предметом хімія та підтверджено раніше присвоєне педагогічне звання «учитель-методист» за навчальним предметом хімія.

9. Вважати такою, що відповідає займаній посаді за навчальними предметами початкової школи, музичне мистецтво, ІК «Пізнаємо природу» та продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії та педагогічного звання вчителю Чернецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Кузьменко Майі Миколаївні, якій за результатами атестації підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» за навчальними предметами початкової школи, музичне мистецтво, ІК «Пізнаємо природу» та підтверджено раніше присвоєне педагогічне звання «старший учитель» за навчальними предметами початкової школи, музичне мистецтво, ІК «Пізнаємо природу».

10. Вважати такою, що відповідає займаній посаді за навчальними предметами математика, алгебра, геометрія, фізика та продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії та педагогічного звання вчителю Березівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ляшенко Ганні Миколаївні, якій за результатами атестації підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» за навчальними предметами математика, алгебра, геометрія, фізика та підтверджено раніше присвоєне педагогічне звання «старший учитель» за навчальними предметами математика, алгебра, геометрія, фізика.

11. Вважати такою, що відповідає займаній посаді та встановити 11 тарифний розряд керівнику гуртків Талалаївського ЦДЮТ Науменко Валентині Петрівні.

12. Вважати такою, що відповідає займаній посаді та встановити 12 тарифний розряд керівнику гуртків Талалаївського ЦДЮТ Ілляшенко Ліні Володимирівні.

13. Вважати таким, що відповідає займаній посаді та продовжити на п’ять років строк дії тарифного розряду керівнику гуртків Талалаївського ЦДЮТ Науменку Віталію Анатолійовичу, якому за результатами атестації підтверджено раніше встановлений 12 тарифний розряд.

14. Вважати такою, що відповідає займаній посаді та підтвердити раніше встановлений 17 тарифний розряд директору Талалаївського ліцею Михно Світлані Володимирівні.

15. Вважати такими, що відповідають займаним посадам та підтвердити раніше встановлений 16 тарифний розряд директорам закладів Талалаївської селищної ради:

- Верхогляд Світлані Миколаївні, директору Талалаївського дитячого ясел-садка «Сонечко»;

- Мовчан Оксані Олександрівні, директору КУ «Інклюзивно-ресурсний центр».

16. Вважати таким, що відповідає займаній посаді та підтвердити раніше встановлений 15 тарифний розряд директору Березівського ЗЗСО      І-ІІІ ступенів Дмитрюку Сергію Анатолійовичу.

17. Вважати такими, що відповідають займаним посадам та підтвердити раніше встановлений 14 тарифний розряд директорам закладів освіти Талалаївської селищної ради:

- Леваді Галині Володимирівні, директору Красноколядинського ЗДО «Дзвіночок»;

- Величко Тамарі Петрівні, директору Українського ЗДО «Сонечко».

18. Головному бухгалтеру відділу Наталії ГОНЧАРЕНКО забезпечити оплату праці (нарахування заробітної плати) педагогічним працівникам, які атестувалися у 2023-2024 навчальному році, відповідно до цього наказу з дня прийняття рішення атестаційною комісією.

19. Директорам закладів освіти ознайомити з цим наказом педагогічних працівників, які атестувалися у 2023-2024 навчальному році, під підпис.

20. Контроль за виконанням наказу покласти на головного спеціаліста відділу Людмилу КОЛЕСНИК.

 

 

Начальник відділу                                                                        Оксана ПЛЮТА

Немає коментарів:

Дописати коментар