четвер, 29 лютого 2024 р.

Вперед разом до перемоги


У Талалаївській громаді продовжуються спортивні баталії в рамках II-го етапу проєкту «Пліч-о-пліч» Всеукраїнської шкільної ліги, який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під лозунгом «Разом до перемоги». Сьогодні за звання кращої команди громади з волейболу серед юнаків змагались чотири команди закладів освіти. Це були команди: «Дінго» Харківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, «Ему» Липівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, «Плугатар Unined» Плугатарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та команда «Австралійські жаби» Талалаївського ліцею. Всього в змаганнях взяло участь 33 юних спортсменів Талалаївщини. Ігри проходили по

вівторок, 27 лютого 2024 р.

Регіональна інформаційно-просвітницька акція «Жінки, знайте свої права»


У рамках виконання Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» впродовж лютого – березня в Чернігівській області проходить щорічна регіональна інформаційно – просвітницька акція «Жінки, знайте свої права!». Акція проводиться з метою підвищення рівня обізнаності жінок щодо їх прав, поінформованості про шляхи попередження та інструментів протидії дискримінації за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, попередження та зупинення усіх форм насильства стосовно жінок і дітей, торгівлі людьми, розвитку жіночого лідерства у всіх сферах та на всіх рівнях.

Карта допомоги та перенаправлення. Чернігівська область


четвер, 22 лютого 2024 р.

Разом до перемоги

В Талалаївській громаді стратував II етап проєкту «Пліч-о-пліч» Всеукраїнської шкільної ліги, який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під лозунгом «Разом до перемоги». Першими старт взяли юні футзалісти закладів загальної середньої освіти нашої громади. П’ять команд виборювали звання найкращої команди громади та право представляти її на районному рівні. Це були команди «Дінго» Харківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, «Емо» Липівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, «Дияволи» Красноколядинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, «Плугатар Unined» Плугатарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та команда «Олімпік» Талалаївського ліцею. Всього в змаганнях взяло участь 46 юних спортсменів Талалаївщини. В запеклій, безкомпромісній боротьбі перше місце завоювала команда «Дияволи» Красноколядинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, другими фінішували футзалісти команди «Емо» Липівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, а бронзові нагородили дістались команді «Олімпік» з Талалаївського ліцею. Всім учасникам змагань селищний голова Юрій Величко вручив нагороди та солодкі призи.

понеділок, 12 лютого 2024 р.

Дякуємо!


 У ці нелегкі для нашої країни часи, ми безмежно вдячні за надану благодійну допомогу французькому регіону Іль-де-Франс, який через Асоціацію цивільного захисту Франції (Federation Nationale de Protection Civile (FNPC)) передав нам 30 новеньких планшетів. Вони будуть використовуватися дітьми з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітьми з інвалідністю, а також здобувачами освіти із числа ВПО. Ці плантешити ми використаємо для  технології дистанційного навчання, а також для учнів 5-6 класів в якості електронних носіїв підручників, де відсутні друковані. Дякуємо за підтримку!

четвер, 8 лютого 2024 р.

Міжнародний день безпечного Інтернету

 6 лютого відзначають Міжнародний день безпечного Інтернету. З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі в Липівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів були проведені заходи з інформаційної безпеки (бесіди, квести, конкурси, диспути).

середу, 7 лютого 2024 р.

ІНФОРМАЦІЙНА ПАМ'ЯТКА


 


Інформаційна пам'ятка щодо запобігання випадкам дискримінації за ознакою статі

СЕКСУАЛЬНЕ НАСИЛЬСТВО, ПОВ’ЯЗАНЕ З КОНФЛІКТОМ

 

Все, що треба знати про СНПК


ІНФОРМАЦІЙНА ПАМ'ЯТКА

 




Інформаційна пам'ятка щодо запобігання та протидії домашньому насильству