2. Місце знаходження: Україна, 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вул. Вокзальна, 3.
3. Код ЄДРПОУ: 44055284
4. Категорія предмета закупівлі:
товар
6. Дата оголошення: 27 грудня 2023 року
7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями
8.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-27-000970-a
9. Очікувана
вартість предмета закупівлі: 152700,00
грн. з ПДВ.
10. Обґрунтування очікуваної
вартості предмета закупівлі: Очікувану вартість предмету закупівлі: Борошно пшеничне вищого ґатунку, рис
круглий, крупа пшенична, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна, крупа перлова, крупа
гречана, пшоно, крупа вівсяна за кодом ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція
борошномельно-круп’яної промисловості визначено з урахуванням положень
Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі,
затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля
проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на
даний вид товару на момент оголошення закупівлі.
11. Мета закупівлі : Закупівля
здійснюється для забезпечення нормального функціонування закладів загальної та
дошкільної освіти відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської
селищної ради.
12. Обґрунтування технічних та якісних
характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з 01 січня
2024 року по 31 грудня 2024 року.
1. Кількісні
характеристики:
Код ДК 021:2015 : 15610000-7
Продукція борошномельно-круп`яної промисловості |
||
Найменування
продукції (предмет закупівлі) |
Одиниця
виміру |
Потреба |
Борошно пшеничне вищого гатунку |
кг |
860 |
Рис круглий |
кг |
920 |
Крупа пшенична |
кг |
400 |
Крупа кукурудзяна |
кг |
15 |
Крупа ячмінна |
кг |
530 |
Крупа перлова |
кг |
220 |
Крупа гречана |
кг |
1050 |
Пшоно |
кг |
520 |
Крупа вівсяна |
кг |
80 |
2. Якісні
характеристики:
ЗНАЧЕННЯ |
ХАРАКТЕРИСТИКА |
За
типом сировини |
Ø
Борошно пшеничне вищого гатунку Ø
Рис круглий Ø
Крупа пшенична Ø
Крупа кукурудзяна Ø
Крупа ячмінна Ø
Крупа перлова Ø
Крупа гречана Ø
Пшоно Ø
Крупа вівсяна |
Зовнішні
вигляд |
·
Розсипчаста маса, характерна для
даного виду борошна, рису, круп. ·
Пакування: пакети,
мішки. |
Масова
частка вологи |
· Борошно - не більше 15%. ·
Крупи - не більше ніж 10%. |
Зовнішні
характеристики |
·
Борошно пшеничне: повинно бути вищого
ґатунку; без ознак плісняви та домішок, надмірної вологи; має бути білого
кольору без жовтуватого відтінку. ·
Рис круглий: повинен бути вищого
ґатунку, шліфований, оброблений, у вигляді крупи; колір зерна рису - білий з
різними відтінками. ·
Крупа пшенична,
кукурудзяна, ячмінна перлова: крупа вищого або 1-го ґатунку; не зіпріла, з
нормальним запахом, властивим здоровому зерну, не заражена шкідниками. ·
Крупа гречана: повинна бути вищого
ґатунку, звичайна; крупа з цілих ядер зерен, ядро
звільнене від плодових оболонок, що має зелений або кремовий колір, не
подрібнена. ·
Крупа вівсяна: плющена вищого ґатунку; колір -
білий з відтінками від кремового до жовтого. ·
Пшоно: повинно бути шліфоване
вищого або 1-го ґатунку; зміст доброякісного ядра не менше 98,7%. |
Загальні
характеристики |
·
Органолептичні показники: колір має бути характерним до виду,
однорідним; запах - слабкий, специфічний, без сторонніх ознак, властивий
даному продукту, не затхлий, не пліснявий; смак - пісний, без гіркого,
кислого та інших сторонніх запахів, властивий даному продукту. ·
Фізико-хімічні показники: вологість -
показник збереженості зерна до 14%; вміст доброякісного ядра 98-99%. ·
Рис,
борошно, пшоно, крупи повинні бути сухими, чистими, не затхлими, без плісняви, не заражені шкідниками, без ознак пошкодження
упаковки. |
Оцінка
якості |
·
Борошно - згідно з ДСТУ
46.004-99 Борошно пшеничне /
ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. ·
Крупи - згідно з ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні
умови. |
Супровідна
документація |
· Кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, які
підтверджують походження, якість та свіжість продукції (товарно-транспортна
(видаткова) накладна; декларація виробника / посвідчення про якість). · Документи,
що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про дату
виготовлення товару. |
Немає коментарів:
Дописати коментар