понеділок, 7 серпня 2023 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі природного газу, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Найменування замовникаВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТАЛАЛАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Код згідно з ЄДРПОУ44055284.

Місцезнаходження замовника - 17200, Україна, Чернігівська область, смт. Талалаївка, вул.Вокзальна, буд. 3.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Поточний ремонт шкільного приміщення під створення простору KOLO Clubs для дітей Талалаївського ліцею Талалаївської селищної ради Прилуцького  району Чернігівської області, код 45450000-6 -Інші завершальні будівельні роботи за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»

Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями. Оголошені 02.08.2023 року (UA-2023-08-02-007960-a);

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість визначена виходячи із бюджетних призначень та вартості поточного ремонту, відповідно до Дефектного акту. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. Розмір бюджетного призначення визначено КПКВК 25020100 «Благодійні внески, гранти та дарунки»;  КЕКВ 2240 – Оплата послуг (крім комунальних).

Очікувана вартість предмета закупівлі: 409543,00 грн з ПДВ.

Обгрунтування доцільності закупівлі: Закупівля Послуги з поточного ремонту шкільного приміщення під створення простору KOLO Clubs для дітей Талалаївського ліцею Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області за адресою: 17200, Чернігівська область, смт. Талалаївка, вул. Освіти, 38 здійснюється для реалізації Проєкту у сфері відбудови та відновлення інфраструктури закладів освіти, які відносяться до державної чи комунальної власності сільських, селищних, міських територіальних громад, а саме: створення простору “KOLO Clubs” для дітей Талалаївського ліцею Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області відповідно до Грантової Угоди з Громадською організацією «Розвиток громадянських компетентностей в Україні».

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі характеристик: Послуги повинні відповідати вимогам законодавства України, ДСТУ, договору тощо, а матеріальні ресурси, що використовуються для їх надання, повинні відповідати вимогам нормативно-правових актів і нормативних документів у галузі будівництва, договору тощо. Об'єми робіт зазначені в додатку 3 до тендерної документації.

На підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним вимогам, учасник у складі тендерної пропозиції має надати розрахункові кошторисні документи відповідно до заявлених технічних вимог у складі: договірна ціна, зведений кошторисний розрахунок вартості, локальний кошторис, підсумкова відомість ресурсів, дефектний акт.

Тендерна пропозиція Учасника повинна враховувати: вартість використання техніки та обладнання, паливно-мастильних матеріалів, витратних матеріалів, доставку необхідної техніки, матеріалів та працівників відповідної кваліфікації на місце надання послуг та інші витрати Учасника, згідно з чинним законодавством.

Не врахована Учасником вартість окремих послуг (робіт) не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його тендерної пропозиції.

Всі матеріали, обладнання і роботи, що мають бути використані та здійсненні при наданні послуги повинні повністю відповідати діючим правилам і стандартам. Ціни на матеріально-технічні ресурси повинні бути економічно обґрунтованими.

 Цінова пропозиція Учасника повинна включати вартість усіх необхідних робіт, матеріалів, зокрема, витрат для монтажу (розвантаження, завантаження, перевезення тощо), витрат з прибирання сміття, та інших витрат, необхідних для належного надання послуги, а також податків, зборів та інших платежів, що підлягають обов’язковій сплаті, відповідно до вимог чинного законодавства. У разі неврахування будь-яких витрат до ціни послуги, Учасник не має права вимоги збільшення ціни договору та зобов’язаний виконати договір за ціною його остаточної пропозиції.

Матеріали та обладнання, які будуть використовуватись учасником при наданні послуг повинні мати, якщо це передбачено чинним законодавством України, сертифікати якості (відповідності), висновки санітарно-епідеміологічної (санітарно-гігієнічної) експертизи, тощо. Вироби та матеріали, які будуть застосовані Учасником, повинні бути новими, та такими, що не були у використанні. Учасник підтверджує та гарантує, що товар за предметом закупівлі, запропонований учасником у складі пропозиції, не буде ввезений на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з Російської Федерації.

Гарантійний термін на надані послуги, що визначений цією документацією, повинен становити 36 місяців з дати виконаних робіт та підписання Актів приймання виконаних робіт по формі КБ-2в, Довідки про вартість виконаних робіт та витрати по формі КБ-3. На підтвердження цього Учасник повинен надати гарантійний лист з точним зазначенням гарантійного строку на виконані роботи, що є предметом даної закупівлі.

 Після надання послуг на об’єкті територію необхідно очистити від сміття, що накопичилось в ході надання послуги,  не допускати його хаотичного накопичення в процесі надання послуги (що буде створювати незручності). Для забезпечення належного стану навколишнього середовища Учасник зобов’язується:

- своєчасно запобігати виникнення аварійних ситуацій;

- запобігати утворенню та зменшувати обсяги відходів;

- здійснювати збирання, складування та вивезення відходів, які утворюються при наданні послуги;

- забезпечити унеможливлення забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при наданні послуг

Учасник надає довідку (гарантійний лист) з гарантією забезпечити дотримання його персоналом (персоналом третіх осіб, залучених до надання послуг) правил техніки безпеки, правил пожежної безпеки, вимог діючого законодавства України щодо охорони праці та санітарно-гігієнічних норм під час надання послуг.

Учасник надає гарантійний лист щодо забезпечення під час надання послуг на об’єкті видалення сміття, очищення від сміття, що накопичилось в ході надання послуги, не допущення його хаотичного накопичення в процесі надання послуги.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар