середу, 14 грудня 2022 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі М’ясо яловичини (охолоджене), м'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене), м'ясо свинини (м’якоть охолоджене) ДК 021:2015: 15110000-2– М’ясо, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 



Найменування замовника:
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

Місцезнаходження замовника: Україна, 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вулиця Вокзальна будинок, 3.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 44055284

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   М’ясо яловичини (охолоджене), м'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене), м'ясо свинини (м’якоть охолоджене) ДК 021:2015: 15110000-2– М’ясо

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури, UA-2022-12-09-005019-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 59350,00 (П’ятдесят дев’ять тисяч триста п’ятдесят гривень 00 коп.) у т.ч. ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по закладах дошкільної та загальної середньої освіти середньомісячного споживання м’яса за попередній аналогічний період, норм харчування  та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій.  

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору -  по 31 грудня 2022 р.

     Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державних стандартів та/або технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

    Товар по якості та безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам. Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні, синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти, ГМО (що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”), тощо.

   Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи або декларацією виробника, або посвідчення про якість, або ветеринарним свідоцтвом, або іншим подібним документом, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України.

    Термін придатності товару повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару.

Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності.

    Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р., «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України № 298/227 від 17.04.2006 р. та «Порядок організації харчування у закладах  освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»  затвердженого постановою  Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України № 305 від 24.03.2021 р.

   Поставка Товару здійснюється окремими партіями щотижня в залежності від терміну реалізації та кількості дітей, які відвідують заклад, після  отримання (в т.ч. засобами факсимільного зв’язку або електронною поштою) Замовлення на відповідну партію Товару, транспортом Постачальника (транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару).

 

Немає коментарів:

Дописати коментар