пʼятниця, 2 липня 2021 р.

Випускний вечір

Синій вечір, раннє літо, зупинився час.
Випускний, усюди квіти, плавно лине вальс.
В ньому смуток і зітхання, ще й розбіг доріг.
В нім юнацькі сподівання і шкільний поріг.

   Подвір’я Харківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів 30 червня надзвичайно майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

    Директор школи Шевченко С. М.  вручає свідоцтва. До вітань директора приєднуються староста села, Михно В. О., батьки, рідні, друзі. Зворушливі і щирі слова прозвучали  від класного керівника Дрозденко Н. М.  Перед кожним із випускників цікавий і пізнавальний шлях невтомного пошуку, в радості від звершеного власними руками і розумом, хвилюючих миттєвостей дружби й кохання. Кожен із них  ставить перед собою високу й благородну мету. Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішим і дорожчим? З особливою шаною, випускники подякували своїм педагогам  — за їх самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної школи — не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.

 Зі словами Божого благословення звернувся  до випускників настоятель Староталалаївської  Свято-Успенської церкви  отець Феодосій , благослоловивши їх.ь Завтра вони творитимуть новий світ, примножуватимуть добробут нашої країни. Ми віримо, що любов до рідної землі, глибока шана до надбань нащадків, високі ідеали й наполеглива праця  зроблять їх життя щасливим та корисним суспільству.

    Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань. Щасти вам! В добрий путь на добрий час!




















Немає коментарів:

Дописати коментар