понеділок, 17 травня 2021 р.

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

Найбільш відомим місцем злочинів радянсько-російської системи є Биківнянський ліс де за даними істориків було закопано близько 100 тисяч "ворогів радянського режиму".
    Лише офіційно таких місць по Україні 18.
    Мільйони українців були вбиті сатанинською державою під назвою - СРСР. Були знищені найкращі та найволелюбніші.
Знищувався генотип українців. Радянській системі майже вдалося. Вже в другій половині ХХ століття українці масово почали забувати своє, українське. Натомість приходило чуже: мова, культура, "релігія", спосіб мислення, бачення тощо.
    Чи можемо ми забути? Пробачити? Ніколи!











    Вже за наших днів, непокаране зло знову намагається розірвати Україну - ззовні та зсередини. Намагається нав'язати свій "русскоміровський" спосіб мислення та життя. Триває російсько-українська війна, про яку багато людей вже забули.
    Наше завдання – пам'ятати та в жодному випадку не дати шансів проросійським силам підняти голову.
    З метою вшанування пам’яті жертв Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років 17 травня  у Талалаївському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено учителями історії Соляник С.К. та Шевченко Т.В. годину історичної пам’яті для учнів 9 класів «Пам’яті жертви більшовицьких політичних репресій в Україні» та  11 класів «Праведники». Головною метою заходу стало вшанування пам’яті жертв Великого терору та донесення до учнів об’єктивної інформації про злочини, вчинені у XX ст. комуністичним режимом на території України.
    Задля вшанування тих, хто віддав життя за Україну ми повинні будувати її Вільною, Незалежною проукраїнською та європейською.

Немає коментарів:

Дописати коментар