четвер, 15 квітня 2021 р.

Благоустрій території Березівського освітнього закладу

Вже традиційно, навесні, кожного року в Березівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проводиться весняна толока. Адже присвятити трохи свого особистого часу на приведення території школи до ладу зовсім не важко і надзвичайно корисно.   
Так і цього року працівники школи та педагогічний колектив, провівши освітні заняття з використанням технологій дистанційного навчання, вийшли прибирати територію освітнього закладу. 

Спільними зусиллями приводили до ладу територію навколо школи, паркову зону освітнього закладу, збирали сміття уздовж центральної дороги, вивозили опале листя, підбілювали бордюри. 

Всі працювали завзято та дружно, адже, так приємно, коли довкілля сяє чистотою і охайністю. Попереду ще багато задумів щодо того, щоб рідна школа стала красивішою.

Робота колективу школи з благоустрою закладу освіти була спрямована на поліпшення екологічного, санітарного і естетичного стану освітнього закладу. Проведення таких акцій ставить на меті активізацію громадської спільноти в справі охорони і відновлення довкілля та є гідним прикладом для наслідування.








Немає коментарів:

Дописати коментар