вівторок, 10 листопада 2020 р.

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

 

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 24.09.2020 № 1175 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2020/2021 навчальному році»,  Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 01.10.2020 № 228 «Про проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2020/2021 навчальному році», від 06.10.2020 № 240 «Про затвердження графіка ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів», відповідно до


Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099 та Правилами проведення в області І-Ш етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у новій редакції, затвердженими наказом Управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 20.09.2019 № 284,  з метою пошуку, підтримки та розвитку потенціалу обдарованої молоді в закладах загальної середньої освіти Талалаївської селищної ради 8 листопада 2020 року стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, який триватиме впродовж листопада – грудня 2020 року. У цей період відбудуться 15 олімпіад, у яких братимуть участь учні-переможці І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових предметів — це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів, виховати наполегливість, поглибити інтерес до навчання, розвинути вміння долати труднощі, виробити навички роботи з довідковою та науково-популярною літературою.

Розпочався ІІ етап олімпіадою з української мови та літератури, яка проходила на базі закладів загальної середньої освіти селищної ради в онлайн режимі та з дотриманням карантинних обмежень і закінчиться 6 грудня олімпіадою з екології.

Попереду на учасників олімпіад чекає клопітка і серйозна робота над вирішенням завдань. У кожного з них є можливість заявити про себе – довести, що саме вони заслуговують посісти призове місце. Нехай віра у себе, у свої здібності не полишає учнів на шляху до перемоги! Бажаємо нашим інтелектуалам впевнено крокувати до особистих перемог, якісної підготовки та високих результатів в ІІ етапі змагань!

Хто ж стане сильнішим – визначить журі. Про результати участі у ІІ  етапі Всеукраїнських олімпіад можна буде дізнатися на нашому блозі (сторінка"Олімпіади").

  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар