вівторок, 14 травня 2019 р.

Твій друг - безпечний рух!


Твій друг – безпечний рух!
Діти щодня прямують до школи і зі школи додому.
Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.
З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.






































Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.
На виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, просимо провести заходи у рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україн
З 6 по 11 травня в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступені пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.
У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану:
1.     3-5, 9 класів була проведена зустріч з представником Роменської дистанції колії Рибка Т.В., під час якої було проведено:
Бесіда «Правила поведінки на залізничному транспорті»;
відео-презентація «Правила поведінки на залізничному транспорті»;
відео-мультфільм «Правила на залізничному транспорті»
2.     8,10 класи зустріч з представником ювенальної провенеції Талалаївського ВП старшим лейтенантом поліції Бабенко І.В. –  бесіда «Правила дорожнього руху»;
3.     Батьківські збори «Профілактика дорожньо-транспортного травматизму серед школярів»;
4.     1-4 класи – вікторина «Про безпеку пам'ятай, правила усі вивчай», перегляд мультфільму «Уроки тітоньки Сови – «Азбука безпеки на дорозі»»; година спілкування «Руху правила єдинні, знати їх усі повинні»; виховний захід «Правила дорожнього руху»
5.     8-11 класи – бесіда «Права та обов'язки учасників дорожнього руху».
6.     5-7 класи – виставка малюнків «Правила дорожнього руху»
7.     Викладка літератури «Безпека руху – безпека життя»
Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху

Немає коментарів:

Дописати коментар