четвер, 15 серпня 2024 р.

Турнір з міні-футболу до Дня молоді України

         11 серпня до  Дня молоді України, на селищному стадіоні юні футболісти Талалаївської та Дмитрівської громад демонстрували свою майстерність, де головними глядачами були, звичайно, батьки майбутніх футбольних зірок.


        Змагання відбувалося у двох вікових категоріях. У віковій категорії 13 років і молодші було представлено по одній команді з кожної громади. У зустрічі між командою Талалаївки та Дмитрівки перемогу здобули талалаївські футболісти з рахунком 7:3. У меншій віковій категорії, де змагались команди складені з гравців 2014 року народження та молодші, було представлено чотири команди - по дві з кожної громади. Грали по коловій системі, кожна з кожною.
        У першому турі перша команда з Дмитрівки виграла у талалаївських футболістів з рахунком 3:0, а перша команда Талалаївки, з таким же рахунком, перемогла другу команду з Дмитрівки. У другому турі між собою виявляли сильнішого команди з Талалаївки та Дмитрівки. В результаті перша команди Талалаївки перемогла другу з рахунком 5:1, а, відповідно, перша команда з Дмитрівки обіграла свою першу команду з рахунком 2:1.

        Тож в останньому турі вирішувалась доля третього місця і першого. Спочатку грали між собою другі команди Талалаївки та Дмитрівки. Перший тайм виграли дмитрівці з рахунком 2:0. Але на початку другого господарі змагань відіграли один гол і продовжували атакувати, та, на жаль, рахунок не вдалося змінити. Тож третє місце за гостями. У фактично фінальному матчі гра проходила за схожим сценарієм з грою за третє місце. Перший тайм виграли гості з рахунком 2:0, а вже другий тайм повністю контролювали юні футболісти з Талалаївки. Їм вдалося зрівняти рахунок, але на останніх секундах гри гості забили переможний гол і зайняли перше місце, а талалаївці стали другими.

        Цей футбольний турнір приніс багато позитивних емоцій учасникам змагань та їхнім батькам. Впевнений, що через деякий час ми ще не раз почуємо про спортивні здобутки цих юних футболістів.
                                                                                
                                                                            
                                                                                
                                                                                    

Немає коментарів:

Дописати коментар