вівторок, 13 серпня 2024 р.

«Молодість і юність – наше майбуття»



 День молоді в Україні та Міжнародний день молоді віднедавна відзначають в одну дату – 12 серпня, у понеділок. Отож в Талалаївці заходи відбувалися у неділю, вихідний- 11 серпня. Під час воєнного стану кожен культурно-мистецький захід у громаді обов’язково благодійний. Так і цього разу. Його організатори - заклади відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Центром дитячої та юнацької творчості біля будинку культури було проводено ігри, конкурси, безпрограшну благодійну лотерею. Вартість одного лотерейного квитка – 50 гривень. Призи для лотереї надали місцеві підприємці Галина Василенко, Лариса Химуля, Олена Лазоренко, Наталія Трегубченко, Тарас Носач, Олексій Москалець, Світлана Позняковська, Світлана Чечотенко, Віктор Прядка, Микола Василюха, Сергій і Галина Самойленки, Алла Литвиненко, Дарина Алєксєєва, Леся Антипенко, Алла Прядка, Юлія Пінчук,
магазини «Фруктик», «Борзна печиво», «Господар», аграрії Володимир Лукаш та Володимир Киричок, а жителі Красного Колядина передали для розіграшу три банки сала. Отож призів було багато і різних: ковбаси, приправи, кавуни, дині, торти, морозиво та різні солодощі. Також різні господарчі товари:
пральний порошок, граблі, лопати, кошики, віник, мухобійки, електрочайник. Суперпризи – мішок зерна пшениці та тюк сіна.
Фотозону в українському стилі облаштували працівники місцевого краєзнавчого музею. Було багато бажаючих зробити там на згадку про цей день колоритне фото. Особливо, отримавши приз. Діти із задоволенням брали участь у іграх та конкурсах, фотографувалися.
А у будинку культури відбулася благодійна концертна програма «Молодість і юність - наше майбуття». До початку концерту присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків, які загинули, захищаючи незалежність України.
Впродовж заходу його організатори зібрали 9 400 грн. та перерахували на волонтерський рахунок Миколи Мироненка.



                                                                                 

                                                                                  

                                                                                    







Немає коментарів:

Дописати коментар