понеділок, 8 січня 2024 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі та розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування замовника: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

Місцезнаходження замовника: Україна, 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вулиця Вокзальна будинок, 3.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 44055284

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, стегно куряче охолоджене, філе куряче охолоджене за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури, UA-2023-12-26-005879-a

Період постачання: до 31 грудня 2024 року (включно).

 

Місце поставки : заклади дошкільної та загальної середньої освіти Відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Кількісні характеристики:

 

М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини

І категорії першого сорту охолоджене, стегно куряче

охолоджене, філе куряче охолоджене

за кодом  ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

1.

М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене

кг

50

2.

М’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене

кг

2700

3.

Стегно куряче охолоджене

кг

700

4.

Філе куряче охолоджене

кг

1900

 

2. Якісні характеристики:

 

ЗНАЧЕННЯ

ХАРАКТЕРИСТИКА

М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене

Термообробка

·    охолоджене

Категорія

·    перша.

Сорт

·    перший.

Зовнішній вигляд

·    без великої кількості жиру (не більше 15 грамів на 100 грамів м’яса), пружне, при натискуванні повинно швидко приймати первинну форму,

·    не допускаються дрібні шматки та обрізки.

За частинами

·    мякоть (без кісток).

Колір

·    властивий яловичині - від рожевого до темно-вишневого.

Запах

·    властивий яловичині, без сторонніх запахів.

Загальні значення

·    дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи та пройшли контроль відповідно до діючого чинного законодавства,

·    дозволяється до постачання тільки м’ясо, яке пройшло ветеринарний контроль.

Оцінка якості

·    ДСТУ 6030:2008.

Супровідні документи

·    кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції: товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості,

·    документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Термін придатності до споживання

·    термін придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

М’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене

Термічний стан

·  охолоджене

Категорія

·    перша.

Сорт

·    перший.

Зовнішній вигляд

·    не дозволено наявність подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення, без бахромок, краї зарівнянні, нежирна (не більше 15 грамів на 100 грамів м’яса) .

·    поверхня м'яса рівна, очищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, не допускаються дрібні шматки та обрізки

За частинами

·    мякоть (без кісток).

Колір

·    м’язова тканина в місцях розділення – від світло-рожевого до червоного кольору

Запах

·    властивий свинині, без сторонніх запахів.

Загальні значення

·    дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи та пройшли контроль відповідно до діючого чинного законодавства,

·    дозволяється до постачання тільки м’ясо, яке пройшло ветеринарний контроль.

Оцінка якості

·    ДСТУ 7158:2010.

Супровідні документи

·    кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції: товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості,

·    документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Термін придатності до споживання

·    термін придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

Стегно куряче охолоджене

Термічний стан

·  охолоджені.

Зовнішній вигляд

·  Зовнішній вигляд повинен бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, без льодяної глазурі та снігу, без переломів стегнових кісток. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Оперення повністю видалено.

Запах

·  властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.

За частинами

·  стегно.

Оцінка якості

·   ДСТУ 3143:2013.

Загальні значення

·  дозволяється до постачання тільки стегна, які пройшли ветеринарний контроль.

Супровідна документація

·    кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції: товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості,

·  документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Термін придатності до споживання

·    термін придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

Філе куряче охолоджене

Термічний стан

·  охолоджене.

 

Зовнішній вигляд

·    зовнішній вигляд не пошкоджений, не деформований, щільне, пружне, без шкіри, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха (не завітрена), без льодяної глазурі, без згустків крові.

·  не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо.

·   на колір від блідо-рожевого до рожевого.

Запах

·  властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.

За частинами

·  грудинка.

Оцінка якості

·   ДСТУ 3143:2013.

Загальні значення

·  дозволяється до постачання тільки куряче філе, яке пройшло ветеринарний контроль.

Супровідна документація

·    кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції: товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості,

·  документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Термін придатності до споживання

·    термін придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі : Очікувана вартість закупівлі М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, стегно куряче охолоджене, філе куряче охолоджене за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо   становить 948260,00  грн. в т.ч. ПДВ та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар