Місцезнаходження
замовника: Україна,
17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вулиця Вокзальна
будинок, 3.
Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 44055284
Категорія
замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби
держави або територіальної громади
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за
Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і
частин предмета закупівлі: М’ясо
яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії
першого сорту охолоджене, стегно куряче охолоджене, філе куряче охолоджене за
кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Вид процедури
закупівлі: Відкриті
торги з особливостями
Ідентифікатор
процедури,
UA-2023-12-26-005879-a
Період постачання: до 31 грудня 2024
року (включно).
Місце поставки : заклади дошкільної та загальної середньої освіти
Відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради
Прилуцького району Чернігівської області
Обґрунтування технічних та якісних
характеристик предмета закупівлі:
Кількісні характеристики:
М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, стегно куряче охолоджене, філе куряче охолоджене за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 -
М’ясо |
|||
Найменування продукції (предмет закупівлі) |
Одиниця виміру |
Потреба |
|
1. |
М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене |
кг |
50 |
2. |
М’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене |
кг |
2700 |
3. |
Стегно куряче охолоджене |
кг |
700 |
4. |
Філе куряче охолоджене |
кг |
1900 |
2. Якісні характеристики:
ЗНАЧЕННЯ |
ХАРАКТЕРИСТИКА |
М’ясо яловичини І категорії першого сорту охолоджене |
|
Термообробка |
·
охолоджене |
Категорія |
·
перша. |
Сорт |
·
перший. |
Зовнішній вигляд |
·
без великої кількості жиру (не більше 15 грамів на
100 грамів м’яса), пружне, при натискуванні повинно швидко приймати первинну
форму, · не
допускаються дрібні шматки та обрізки. |
За частинами |
·
м’якоть (без кісток). |
Колір |
·
властивий
яловичині - від рожевого до темно-вишневого. |
Запах |
·
властивий яловичині, без сторонніх запахів. |
Загальні значення |
·
дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин,
забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні
дозволи та пройшли контроль відповідно до діючого чинного законодавства, ·
дозволяється до постачання тільки м’ясо, яке пройшло
ветеринарний контроль. |
Оцінка якості |
·
ДСТУ 6030:2008. |
Супровідні документи |
·
кожна партія товару повинна супроводжуватись
документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції:
товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості, ·
документи, що супроводжують товар,
повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. |
Термін придатності до споживання |
·
термін
придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80%
від загального терміну придатності споживання. |
М’ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене |
|
Термічний стан |
· охолоджене |
Категорія |
·
перша. |
Сорт |
·
перший. |
Зовнішній вигляд |
·
не дозволено наявність подрібнених
кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення, без
бахромок, краї зарівнянні, нежирна (не більше 15 грамів на 100 грамів м’яса) . ·
поверхня м'яса рівна, очищена від
сухожиль і грубих поверхневих плівок, не допускаються дрібні шматки та обрізки |
За частинами |
·
м’якоть (без кісток). |
Колір |
·
м’язова тканина в місцях розділення –
від світло-рожевого до червоного кольору |
Запах |
·
властивий свинині, без сторонніх запахів. |
Загальні значення |
·
дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин,
забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні
дозволи та пройшли контроль відповідно до діючого чинного законодавства, ·
дозволяється до постачання тільки м’ясо, яке пройшло
ветеринарний контроль. |
Оцінка якості |
·
ДСТУ
7158:2010. |
Супровідні документи |
·
кожна партія товару повинна супроводжуватись
документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції:
товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості, ·
документи, що супроводжують товар,
повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. |
Термін придатності до споживання |
·
термін
придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80%
від загального терміну придатності споживання. |
Стегно куряче охолоджене |
|
Термічний стан |
· охолоджені. |
Зовнішній вигляд |
· Зовнішній
вигляд повинен бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня
суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину
більше, ніж на 1 см, без льодяної глазурі та снігу, без переломів стегнових
кісток. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Оперення повністю видалено. |
Запах |
· властивий
доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. |
За частинами |
· стегно. |
Оцінка якості |
· ДСТУ 3143:2013. |
Загальні значення |
· дозволяється
до постачання тільки стегна, які пройшли ветеринарний контроль. |
Супровідна документація |
·
кожна партія товару повинна супроводжуватись
документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції:
товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості, · документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про
дату виготовлення товару. |
Термін придатності до споживання |
·
термін
придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80%
від загального терміну придатності споживання. |
Філе куряче охолоджене |
|
Термічний стан |
· охолоджене. |
Зовнішній вигляд |
·
зовнішній вигляд не пошкоджений,
не деформований, щільне, пружне, без шкіри, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха (не
завітрена), без льодяної глазурі, без згустків крові. · не
допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. · на колір від
блідо-рожевого до рожевого. |
Запах |
· властивий
доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. |
За частинами |
· грудинка. |
Оцінка якості |
· ДСТУ 3143:2013. |
Загальні значення |
· дозволяється
до постачання тільки куряче філе, яке пройшло ветеринарний контроль. |
Супровідна документація |
·
кожна партія товару повинна супроводжуватись
документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції:
товарно-транспортна накладна, декларація відповідності / посвідчення якості, · документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про
дату виготовлення товару. |
Термін придатності до споживання |
·
термін
придатності до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80%
від загального терміну придатності споживання. |
Обґрунтування
очікуваної вартості предмета закупівлі : Очікувана вартість закупівлі М’ясо
яловичини І категорії першого сорту охолоджене, м’ясо свинини І категорії
першого сорту охолоджене, стегно куряче охолоджене, філе куряче охолоджене за
кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо становить 948260,00 грн. в т.ч. ПДВ та визначена на підставі
наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики
визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення
пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто
інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі,
спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в
електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).
Немає коментарів:
Дописати коментар