пʼятницю, 15 грудня 2023 р.

Акція "Творчість проти стресу"

Швидкий темп життя сучасної людини не завжди дозволяє розслабитись та забути про повсякденні турботи. Постійні стреси та рутина забирають сили та виснажують. Часто це негативно позначається на психологічному стані та людина починає впадати в депресію та навіть хворіє. Дуже важливо навчитися відволікатися від негативних емоцій. І найкращий спосіб це зробити – творчість. Позбутися від поганих думок та розслабитися допоможе антистресова розмальовка.

Дослідження вчених довели, що в процесі розфарбовування залучені певні ділянки мозку. Розфарбовування допомагає активувати ділянки які відповідають за логічне мислення та креативність. Разом з цим ділянки які відповідають за емоційність притуплюються. Малюючи людина починає розслаблятися та забувати про щоденні клопоти та проблеми. Виділивши всього пів години часу в день на розмальовування ви помітите як почнете отримувати позитивні емоції та поринете в атмосферу спокою та затишку.

Антистресові розмальовки – це швидкий та ефективний спосіб зняти напругу після важкого дня. Зосередившись на розмальовуванні дрібних деталей людина починає відволікатись та заспокоюватись, клопоти та турботи в цей час відходять на другий план. В процесі розмальовування починає працювати ваш мозок. Таким чином розвиваються творчі здібності та в кінцевому результаті виходить красива яскрава картина. Подібне розмальовування дозволяє провести час з користю та є альтернативою шкідливим звичкам.


Немає коментарів:

Дописати коментар