середу, 28 грудня 2022 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі М’ясо яловичини (охолоджене), м'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене), окорочок курки( охолоджений ), м'ясо свинини (м’якоть охолоджене) ДК 021:2015: 15110000-2– М’ясо, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 


Найменування замовника: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

Місцезнаходження замовника: Україна, 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вулиця Вокзальна будинок, 3.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 44055284

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   М’ясо яловичини (охолоджене), м'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене), окорочок курки( охолоджений ), м'ясо свинини (м’якоть охолоджене) ДК 021:2015: 15110000-2– М’ясо

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури, ID: UA-2022-12-23-003587-a

 

Обсяги закупівлі:

 

М’ясо яловичини (охолоджене) – 250 кг.

М'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене)  - 1800 кг.  

Окорочок  курки (охолоджений) – 500 кг.

М'ясо свинини (м’якоть охолоджене) – 2500 кг.

 

Період постачання: до 31 грудня 2023 року (включно).

 

Місце поставки : заклади дошкільної та загальної середньої освіти Відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

М’ясо яловичини (охолоджене). М’ясо має бути без кісток та шкіри вищого та першого сорту – тазостегнова та лопаткова частини туш. М'ясо яловичини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0°С. Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від - світло - червоного до червоного. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів. Консистенція - ніжна, м’яка. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів

М'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене) . М'ясо курей, світло-рожевого кольору, без стороннього запаху та присмаків. Куряче філе не повинні бути пошкодженні. Вищого ґатунку. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів

 Окорочок  курки (охолоджений). Окорочок курки повинна бути вітчизняного виробника, свіжа або охолоджена, вищого ґатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. М’язи пружні, еластичні. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. - Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів

М'ясо свинини (м’якоть охолоджене). М’ясо-вирізна охолоджена м’якоть кускова без кістки і без сала - м’ясо свинини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від 0 до +4˚С, м’ясна пісна м’якоть, у вигляді шматків різної величини. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм. Поверхня м’яса рівна, чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М’ясо виготовлене згідно чинного законодавства, без стороннього запаху, рожево-червоного кольору, запаковане та розфасоване для зберігання харчових продуктів повинно бути охолодженим, першої категорії, першого сорту (м’якоть). Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів

 Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі : Очікувана вартість закупівлі М’ясо яловичини (охолоджене), м'ясо свійської птиці (філе куряче охолоджене), окорочок курки( охолоджений ), м'ясо свинини (м’якоть охолоджене) ДК 021:2015: 15110000-2– М’ясо   становить 773750,00  грн. в т.ч. ПДВ та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).

 

Немає коментарів:

Дописати коментар