вівторок, 7 грудня 2021 р.

Всеукраїнська виставка-конкурс "Український сувенір"

 

Традиційно щороку здобувачі освіти Талалаївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів приймають активну участь у виготовленні власними руками експонатів для виставки «Український сувенір». Такий захід проводиться  у закладі освіти з метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, пошуку, розвитку та підтримки обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації.
        До участі у виставці долучилися 1-6, 8 класи. На конкурс подано 41 робата.  Юні митці закладу та педагогічний колектив представили на виставку-конкурс вироби у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва. Це вироби, виготовлені з дерева, соломи, трави, тканини, паперу, ниток, солоного тіста, пластиліну - зразки традиційних іграшок, вироби, що відповідають поняттю «сувенір» і виготовлені з використанням народних традицій та символіки декоративно-прикладного мистецтва, елементів різьблення, плетення, ліплення тощо; сучасні саморобні іграшки, сувеніри, предмети вжитку, виготовлені спільно з батьками.
        Усі роботи переможців шкільного етапу будуть представлені на ІІ етапі конкурсу Талалаївської селищної ради.
    Висловлюємо щиру вдячність учасникам, їх батькам та вчителям за чудове представлення експонатів для виставки. Бажаємо творчої наснаги та нових перемог!











































































Немає коментарів:

Дописати коментар