четвер, 30 грудня 2021 р.

Новорічне свято


Новорічні свята - чарівні. Напередодні Нового року ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.
Для створення святкової новорічної атмосфери учні Харківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів протягом грудня прикрашали класи сніжинками, гірляндами, малюнками. Школярі з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом.
19 грудня засвітилася різнокольоровими вогниками лісова красуня –ялинка. Новорічні свята в школі проходили в два етапи: для учнів початкової школи 24 грудня https://youtu.be/uKg-7fifdxc та для учнів 5-7 класів 29 грудня. https://youtu.be/6JaZilEZvqM Для кожного класу свято проводилося окремо. Старшокласники у цьому році були в ролі аніматорів, готували казкові програми, ігри , конкурси для кожного класу.
Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій юним артистам . Гарні пісні, танці, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття приходу Нового року.
Учні школи отримали солодкі подарунки та призи від Діда Мороза та Снігуроньки.
Адміністрація та педагогічний колектив щиро вдячні за новорічні подарунки Талалаївській селищній раді ( подарунки для учнів 1-11 класів), народному депутату Анатолію Гуньку ( для учнів 1-4 класів), ТОВ“ТАС АГРО ПІВНІЧ”( для учнів 1-8 класів), та депутату за виборчим списком Чернігівської територіальної організації "Радикальної партії Олега Ляшка" Блаушу Дмитру (для учнів 1 класу).











 

Немає коментарів:

Дописати коментар