суботу, 28 серпня 2021 р.

Серпнева конференція освітян Талалаївщини

 

27 серпня відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Талалаївської територіальної громади. В роботі конференції брали участь:

          -  селищний голова Юрій Величко;

    - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Оксана Плюта;

   - голова первинної профспілкової організації Талалаївської ОТГ Профспілки працівників освіти та науки України Світлана Соляник;

-         директори закладів освіти селищної ради та їх заступники.

У звязку з карантинними обмеженнями у конференції брали участь лише педагогічні працівники, яким вручались відзнаки.

Учасників конференції привітали вихованці Талалаївського Центру дитячої та юнацької творчості.

Селищний голова Юрій Величко привітав всіх присутніх із початком навчального року, подякував освітянам за плідну, творчу працю та запевнив їх в подальшій підтримці. Після чого вручив нагороди та відзнаки за перемоги у фахових та учнівських конкурсах.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Оксана Плюта привітала освітян з державним святом - 30-річчям Дня Незалежності України та початком 2021-2022 навчального року. Далі відбулася презентація етапів розвитку освіти України за 30 років Незалежності. Здобутки освітньої галузі за 30 років Незалежності

Оксана Плюта підвела підсумки роботи освітньої галузі Талалаївської селищної ради у 2020-2021 навчальному році. На завершення начальник відділу подякувала педагогічним працівникам за все, що вони зробили для освіти, побажала результативних кроків на шляху творення Нової української школи.

Продовжили конференцію директори закладів освіти, які презентували здобутки та досягнення своїх педагогічних та учнівських колективів за 30 років Незалежності.

Талалаївський ЗЗСО

Харківський ЗЗСО

Плугатарський ЗЗСО

Чернецький ЗЗСО

Довгалівський ЗЗСО

Липівський ЗЗСОТалалаївський ЗДО

Плугатарський ЗДО

Староталалаївський ЗДО

Харківський ЗДО

Конференція завершилась спільним фото на згадку.











Немає коментарів:

Дописати коментар