вівторок, 18 травня 2021 р.

Змагаються юні футболісти

14 травня на селищному стадіоні відділом освіти, культури, молоді та спорту та за підтримки Талалаївської селищної ради було проведено турнір з футболу серед школярів 2006-2008 років народження. Необхідність цього турніру було викликано запрошенням команди юнаків цього віку Талалаївської ОТГ взяти участь у першості Прилуцького району серед дитячих команд Прилуцького району та м. Прилук, який розпочнеться з 22 травня.

У відбірковому турнірі взяло участь чотири команди. Це команди Талалаївського, Плугатарського, Липівського та Харківського закладів загальної середньої освіти. Змагання проходили за коловою системою. В першому турі юні футболісти з Талалаївки легко переграли липівських однолітків з рахунком 8:0, а плугатарці також без проблем обіграли команду з Харкового з рахунком 5:0. В наступному турі талалаївчани переграли команду з Харкового з рахунком 5:0, а плугатарці виграли в липівців з рахунком 4:0. Отже в останньому турі спочатку між собою розігрували третє місце команди Липового та Харкового. Гра була рівною, емоційною. В першому таймі рахунок відкрили липівські футболісти. На початку другого тайму ініціативу перехопили футболісти з Харкового. І їм вдалося зрівняти рахунок. Здавалося гра йде до нічиєї, яка більш підходила харківецьким футболістам. Але буквально за хвилину до закінчення гри другий гол забили футболісти з Липового і завоювали третє місце на цьому турнірі. Перше місце розіграли в останньому матчі футболісти з Талалаївки та Плугатаря. Більшу частину матчу гру контролювали Талалаївські футболісти, які досить впевнено грали в захисті, але в атаці ніяк не могли реалізувати свою перевагу. Але все таки в середині другого тайму нападник господарів поля Станіслав Луценко вийшов сам на сам з голкіпером суперників і переграв того. На більше талалаївським футболістам не вдалося, але надійно зіграли і в захисті. Матч так і закінчився з рахунком 1:0 і перше місце у Талалаївських футболістів.

Збірна команда Талалаївської ОТГ буде сформована з футболістів Талалаївки та Плугатаря. Дуже приємно, що у команди юних футболістів, яка стартує в першості Прилуцького району знайшовся спонсор. Ним виявилось охоронне підприємство ТОВ «Сибриз» на чолі з директором Денисом Зубрикіним та заступником директора Євгеном Безгіном. Дане підприємство надає весь спектр охоронних послуг агропідприємствам на території Талалаївської селищної ради. Побільше б нам таких небайдужих людей, які піклуються про розвиток дитячого спорту.

















 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар