вівторок, 3 березня 2020 р.

Нарада директорів ЗЗСО


27 лютого 2020 року відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти селищної ради та Центру дитячої та юнацької творчості, яку провели начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту О. Плюта та спеціалісти відділу Н. Бородіна та Л. Колесник.
Нарада розпочалась із виступу провідного фахівця відділу сприяння зайнятості у Талалаївському районі Срібнянської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Бондар Л., яка презентувала присутнім профорієнтаційні буклети, що включають ефективні інструменти для молоді, яка прагне свідомо обирати майбутню професію, а також для спеціалістів, які допомагають молоді у професійному самовизначенні.
На нараду завітала директор Інклюзивно-ресурсного центру Талалаївської селищної ради О. Мовчан, яка ознайомила присутніх із можливостями порталу інклюзивної освіти для директорів закладів освіти та батьків дітей.
Із селищним головою були обговорені поточні господарські та фінансові питання закладів освіти.
Далі на нараді були розглянуті та обговорені наступні питання:
1.     Про підготовку пакету матеріалів для оформлення замовлень на документи про освіту.
2.     Про формування академічної доброчесності та протидії фактам її порушення серед педагогічних працівників та здобувачів освіти.
3.     Про особливості проведення пробного ЗНО-2020.
4.     Про організаційне забезпечення проведення І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (інформувала директор ЦДЮТ Галаган Н.).
5.     Про відповідальність батьків за скоєння правопорушень та злочинів дітьми (дане питання висвітлила спеціаліст Служби у справах дітей Талалаївської райдержадміністрації Клименко Н.).
По кожному питанню були прийняті відповідні рішення, обовязкові до виконання керівниками закладів освіти.


Немає коментарів:

Дописати коментар