середу, 11 грудня 2019 р.

Ну-мо хлопці-козаки і дівчата-козачки


Ми віддамо належне даті цій.
Тож вас, чоловіки, дозвольте привітати,
Хоч ви й не всі служили в ній.
 День чудовий – 6 грудня
Це є свято серед буднів,
Зрозуміло тут без слів:
Це є День Чоловіків.





























Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов'язок, ідуть  юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.
 Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, багатокілометрові пробіжки і армійська дисципліна.
Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь — саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України. На долю захисників всіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали їх з гідністю. Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку — це святий обов’язок кожної людини. Пам’ятайте про це!
У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. Поки не буде миру на всій землі, доти будуть потрібні захисники Вітчизни.
До Дня Збройних Сил України у Талалалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів  вже традиційно проводиться вечір патріотизму, а саме спортивно-розважальне змагання "Ну-мо хлопці козаки і дівчата-козачки" для учнів 10-11 класів, на який було запрошено учасників АТО: Борсука Богуслава, Злого Андрія, Химулю Андрія. Команди змагалися в різних конкурсах: представлення команди, вправний автоматник, силовий,  влучний стрілець, знавці козацької термінології, хімічна небезпека, медсестри, підйом, пришивання гудзика. Перемогу здобула команда 11 класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар