вівторок, 5 листопада 2019 р.

Нарада у форматі "круглого столу"


1 листопада 2019 року на базі Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада у форматі «круглого столу» з керівниками закладів загальної середньої освіти Талалаївської селищної ради.
В ході якої були розглянуті наступні питання:

    Про заходи щодо посилення пожежної безпеки у закладах освіти під час роботи в осінньо-зимовий період;                                                         
     - Про проведення конкурсу «Учитель року-2020»;                          
     - Про організацію атестації педагогічних працівників у 2020 році;     
     - Про організацію та проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів.                                                                                 
Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради Оксана Плюта ознайомила керівників ЗЗСО з заходами щодо посилення пожежної безпеки у закладах освіти під час роботи в осінньо-зимовий період. Також начальник відділу наголосила  про наповнення актуальними інформаційними матеріалами власних веб-сайтів та сайту селищної ради.
Про підсумки проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів довела інформацію керівникам закладів освіти Наталія Бородіна, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту. Проаналізувала активність участі здобувачів освіти  в І етапі олімпіад, закликала керівників закладів освіти посилити роботу з обдарованими та здібними дітьми. Нагадала основні правила проведення ІІ етапу олімпіад.
Під час наради порушувалися й інші питання, зокрема про організацію підвозу здобувачів освіти до місця проведення ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, про ведення шкільної документації, про роботу журі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.
За результатами проведеної наради керівники отримали відповідні протокольні доручення.

Немає коментарів:

Дописати коментар