понеділок, 18 листопада 2019 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху


 З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Липівській  ЗОШ І-ІІІ ст.  з  11 по 15
листопада  проходив  Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.
 Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу   до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
 Було організувано показ мультфільмів "Дітям про правила дорожнього руху""Азбука дорожньої безпеки" (для учнів 1-5 кл.), та документального фільму "Ціна неуваги. Присвячується пішоходам" (для учнів 6-11 кл.).
Для учнів 1- 4 класів відбувся конкурс   загадок про дорожній рух.  
Серед учнів 7-8 класів було проведено інтелектуальну гру "Дай руку, вулице", щодо правил дорожнього руху.  Вчителем основи здоров’я були проведені бесіди "Безпека пішохода", "Увага! Дорожній знак".
 З представниками патрульної поліції була проведена зустріч "Твоя безпека на дорозі"
 Наша школа долучилася до проведення єдиного національного уроку "Безпечна країна".
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.










Немає коментарів:

Дописати коментар