понеділок, 18 листопада 2019 р.

Осінній ярмарок


  З давніх давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю. Ось саме в таку осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати залишки виробленої
продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами... Чого тільки не було на тих ярмарках у незапам’ятні часи в Україні!


     У Липівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів стало вже традиційним проведення шкільного свята “Осінній ярмарок”. Дуже весело і яскраво пройшов ярмарок 15 листопада 2019 року. З неабиякою фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу батьківський, учнівський та учительський колективи школи і цього року.  До підготовки свята вчителі залучили учнів 2-11 класів школи, їх батьків. Кожен клас представляв свій стіл з різноманітними дарами осені. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів. З квітів, зерна, гілочок, картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. А поруч велася жвава торгівля печивом, булочками, пиріжками, варениками та тортиками.  Усе це було зроблено власноруч учнями з мамами, татами, бабусями. Знайшлося на імпровізованих торгівельних ятках місце і для овочів та фруктів з власних садів та городів. Виручені кошти залишилися в класах для оформлення освітнього простору.  


Немає коментарів:

Дописати коментар