вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Використання ресурсів мережі Інтернет на уроках предметів філологічного циклу


21 жовтня на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-словесників ЗЗСО селищної ради на тему "Використання ресурсів мережі Інтернет на уроках предметів філологічного циклу".

Відповідно до плану засідання МО вчителем української мови та літератури Талалаївської ЗОШ Бондаренко Г.М. було проведено показовий урок у 7-му класі на тему: «Способи дієслів». Під час уроку були раціонально використані інноваційні технології. Учні здобували нові знання, проводили синтаксичне дослідження та лексичний практикум, виконували творчі завдання. На уроці були використані різноманітні диктанти: розподільний, вибірковий, творчий. Такі цікаві та змістовні уроки сприяють зацікавленості та активному навчанню учнів.



З впровадженням норм нової редакції Українського правопису ознайомила присутніх учитель Талалаївської ЗОШ Кривонос О.М. Своїм досвідом по використанню інноваційних технологій як засобом підвищення пізнавальної діяльності учнів та удосконалення професійної компетентності вчителя поділилися словесники Талалаївської ЗОШ  Петрук М.І.  та Ведмідь Л.С.
У процесі роботи всі мали змогу обмінятися своїми думками і враженнями, загалом спілкування вчителів-філологів було ефективним і цікавим.

Немає коментарів:

Дописати коментар