четвер, 6 червня 2019 р.

Майстер-класи для вихованців пришкільного табору


Керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості провели майстер класи з декоративно-прикладного мистецтва для 5 і 6 загонів пришкільного табору "Романтик" Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.



Декоративно-прикладне мистецтво – складне і багатогранне явище української культури. Це поняття охоплює багато видів народного промислу. Це мистецтво можна назвати і глибоким, тому що воно живе разом з народом, йдучи корінням в далеке минуле, і в той же час  розвивається в наші дні.  Воно впливає на різні особистісні якості дитини - естетичні, моральні, інтелектуальні, трудові. В декоративній роботі дитина здатна відходити від засвоєних стандартів побудови декоративних композицій, комбінувати їх елементи, використовуючи при побудові засоби виразності даного виду мистецтва. Однією з форм передачі досвіду від майстра до новачка – є майстер клас.



                      

Також під час літніх канікул продовжують працювати гуртки комп'ютерної творчості Центру дитячої та юнацької творчості. Вихованці пришкільного табору "Романтик"  мали змогу познайомитися з їх роботою.  




Немає коментарів:

Дописати коментар