вівторок, 30 липня 2024 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек


        Запрошуємо бібліотекарів закладів загальної середньої освіти взяти участь у Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек 

«ЧИТАЮЧА ШКІЛЬНА РОДИНА – СТРАТЕГІЧНЕ ЗАВДАННЯ БІБЛІОТЕКИ»,

 що проходитиме 1–31 жовтня 2024 року в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек. Для

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

 

Сьогодні, 30 липня, в Україні відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю ООН. 

З нагоди цього дня у Талалаївській публічній бібліотеці була проведена година спілкування «Торгівля людьми- це може статися з кожним»,


 

понеділок, 29 липня 2024 р.

Оголошено старт конкурсу творчих проєктів «Код Нації» до 33-ї річниці Незалежності України

 

вівторок, 23 липня 2024 р.

IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?»

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»/United World Cultures Foundation/ UWCF(основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

понеділок, 22 липня 2024 р.

Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

    Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – плануєте стати публічними службовцями, – запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді!

Всеукраїнський вишкіл «Гвардієць» для юних українців та українок

 

        Міністерство молоді та спорту України спільно з Національною гвардією України та управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації запрошують до участі у Всеукраїнському вишколі «Гвардієць».

пʼятниця, 12 липня 2024 р.

Рокада - підтримка, яку відчуваєш серцем!


У потоці щоденних викликів, новин, повсякденних задач усі ми вкрай втомлюємось. Українцям стає дедалі важче витримувати реалії війни, а особливо нашим дітям. В той час як ментальне здоров’я - запорука якісного життя людини.

10 липня до  Талалаївського ліцею завітав соціальний працівник Чернігівського осередку Благодійного фонду "Рокада".