вівторок, 14 травня 2024 р.

Молодіжний конгрес

 


Молодіжна Рада при МЗС України організовує захід
«Молодіжний конгрес: українська ідентичність та її промоція у світі», який відбудеться 25 травня у місті Київ.

Молодіжна Рада при МЗС України - консультативно-дорадчий орган, утворений у березні 2023 року з метою залучення молоді до дипломатичної служби України та сприяння її міжнародним ініціативам, об'єднуючи 50 ентузіастів: громадських діячів, активістів, студентів-міжнародників, представників діаспори та головним чином тих, кому не байдуже становище України на міжнародній арені.

Молодіжний конгрес: українська ідентичність та її промоція у світі - це захід організований Молодіжною радою при Міністерстві закордонних справ України, що об'єднує активну молодь, представників державної влади та бізнесу для обговорення розвитку і проявів української ідентичності закордоном та як цьому сприяє молодь. Захід є одноденним та складається з 4 панельних дискусій на такі теми, як: визначення української ідентичності, а також промоція бренду українців у світі, цифровізація у формуванні міжнародного образу України, волонтерський рух як складова ідентичності. Захід відбувається за підтримки Програми Розвитку ООН та  МХП.

Важливо зауважити, що в офлайн форматі можуть брати участь учасники віком 18-35 років. У разі великої кількості реєстрації, відбудеться відбір за мотивацією участі.

На онлайн участь ми запрошуємо усіх бажаючих віком від 14 років.

Посилання на реєстрацію для офлайн учаників: https://forms.gle/kg7caCr7V8QiEQxe7

Посилання на реєстрацію для онлайн учаників: https://forms.gle/2FpqTSPod6Pd2gt98

Немає коментарів:

Дописати коментар