понеділок, 8 січня 2024 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі та розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))


1. Найменування: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

2. Місце знаходження: Україна, 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вул. Вокзальна, 3.

3. Код ЄДРПОУ: 44055284

4. Категорія предмета закупівлі: товар

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним
закупівельним словником: Борошно пшеничне вищого ґатунку, рис круглий, крупа пшенична, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна, крупа перлова, крупа гречана, пшоно, крупа вівсяна за кодом ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості

6. Дата оголошення: 27 грудня 2023 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

8. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-27-000970-a

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 152700,00 грн. з ПДВ.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувану вартість предмету закупівлі: Борошно пшеничне вищого ґатунку, рис круглий, крупа пшенична, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна, крупа перлова, крупа гречана, пшоно, крупа вівсяна за кодом ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

11. Мета закупівлі : Закупівля здійснюється для забезпечення нормального функціонування закладів загальної та дошкільної освіти відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради.

12. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з  01 січня 2024 року по 31 грудня 2024 року.

1. Кількісні характеристики:

 

Код ДК 021:2015 : 15610000-7  Продукція  борошномельно-круп`яної промисловості

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

Борошно пшеничне вищого гатунку

кг

860

Рис круглий

кг

920

Крупа пшенична

кг

400

Крупа кукурудзяна

кг

15

Крупа ячмінна

кг

530

Крупа перлова

кг

220

Крупа гречана

кг

1050

Пшоно

кг

520

Крупа вівсяна

кг

80

 

2. Якісні характеристики:

                                       

ЗНАЧЕННЯ

ХАРАКТЕРИСТИКА

За типом сировини

Ø Борошно пшеничне вищого гатунку

Ø Рис круглий

Ø Крупа пшенична

Ø Крупа кукурудзяна

Ø Крупа ячмінна

Ø Крупа перлова

Ø Крупа гречана

Ø Пшоно

Ø Крупа вівсяна

Зовнішні вигляд

·      Розсипчаста маса, характерна для даного виду борошна, рису, круп.

·      Пакування: пакети, мішки.

Масова частка вологи

·      Борошно - не більше 15%.

·      Крупи - не більше ніж 10%.

Зовнішні характеристики

·      Борошно пшеничне: повинно бути вищого ґатунку; без ознак плісняви та домішок, надмірної вологи; має бути білого кольору без жовтуватого відтінку.

·      Рис круглий: повинен бути вищого ґатунку, шліфований, оброблений, у вигляді крупи; колір зерна рису - білий з різними відтінками.

·      Крупа пшенична, кукурудзяна, ячмінна перлова: крупа вищого або 1-го ґатунку; не зіпріла, з нормальним запахом, властивим здоровому зерну, не заражена шкідниками.

·      Крупа гречана: повинна бути вищого ґатунку, звичайна; крупа з цілих ядер зерен, ядро звільнене від плодових оболонок, що має зелений або кремовий колір, не подрібнена.

·      Крупа вівсяна: плющена вищого ґатунку; колір - білий з відтінками від кремового до жовтого.

·      Пшоно: повинно бути шліфоване вищого або 1-го ґатунку; зміст доброякісного ядра не менше 98,7%.

Загальні характеристики

·      Органолептичні показники: колір має бути характерним до виду, однорідним; запах - слабкий, специфічний, без сторонніх ознак, властивий даному продукту, не затхлий, не пліснявий; смак - пісний, без гіркого, кислого та інших сторонніх запахів, властивий даному продукту.

·       Фізико-хімічні показники: вологість - показник збереженості зерна до 14%; вміст доброякісного ядра 98-99%.

·      Рис, борошно, пшоно, крупи повинні бути сухими, чистими, не затхлими, без плісняви, не заражені шкідниками, без ознак пошкодження упаковки.

Оцінка якості

·      Борошно - згідно з ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне / ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови.

·      Крупи - згідно з ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови.

Супровідна документація

·       Кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, які підтверджують походження, якість та свіжість продукції (товарно-транспортна (видаткова) накладна; декларація виробника / посвідчення про якість).

·     Документи, що супроводжують товар, повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Немає коментарів:

Дописати коментар