понеділок, 30 жовтня 2023 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик подарункових наборів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Набір цукерок «Новорічні подарунки» ДК 021:2015 - 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби Оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)


Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, 17200 Україна, код ЄДРПОУ 44055284, категорія замовника відповідно до п.3 ч.1 статті 2 Закону юридична особа, яка  забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Набір цукерок «Новорічні подарунки» ДК 021:2015 - 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби.

Дата оголошення: 25 жовтня 2023 року.

Процедура закупівлі: відкриті торги у порядку визначеному Особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-25-011993-a

Кількість подарунків розраховувалась з кількості дітей у закладах загальної та дошкільної освіти. Закупівля новорічних подарунків здійснюється коштами місцевого бюджету. КЕКВ 2210. Кількість подарунків – 1130 упаковок.

Очікувана вартість предмету закупівлі розраховувалася шляхом моніторингу прайсів постачальників даного виду товарів через мережу інтернет та  становить 226 000 грн. 00 коп. (Двісті двадцять шість тисяч 00 копійок)  з ПДВ.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:  

Вимоги до товару:

Кожна цукерка та шоколад повинні бути загорнуті в споживчу тару (обгортку).

Смак  і  запах – характерний  конкретній  назві  цукерок, без  стороннього  присмаку  та запаху.

Зовнішній вигляд – властивий конкретній назві цукерок. Цукерки, глазуровані шоколадною глазур`ю, не повинні мати на лицьовій поверхні «посивіння» або пошкодження глазурі.    

Якість шоколадних та кондитерських виробів, що входять до складу подарунку, повинні відповідати Державним стандартам, Технічним регламентам, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування, що засвідчують безпечність і якість і підтверджуватися декларацією  виробника (посвідченням якості) та/або декларація/сертифікат відповідності та мають бути надані в складі пропозиції Учасника.

Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів. Упаковка новорічного подарунку: пакет для фасування новорічних подарунків: передня стінка прозора плівка з малюнком, задня стінка срібляста. На листі-вкладиші всередині подарункового набору повинно бути зазначено: найменування товару, склад товару із зазначенням переліку солодощів, дата виготовлення, термін реалізації або кінцевий термін споживання, позначка «Без ГМО», маса нетто.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також загальним вимогам встановленим відповідними ДСТУ та технічним умовам. Цукерки  не повинні містити синтетичних (штучних) барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, консервуючих речовин (крім дозволених), без ГМО та рослинних домішок (у складі пропозиції надається гарантійний лист).

Асортиментність (різноманітність) шоколадних та кондитерських виробів, що входять до складу закупівлі, має відповідати запропонованому у таблиці переліку не менше як на 90%. Можлива заміна переліку на відповідний аналог по назві але не більше як 10% із усього переліку.

Строк придатності до споживання товару, що пропонується до постачання замовнику  повинен становить не менше 80% (від дати виробництва).

Вміст новорічних подарунків повинен бути однаковим.

Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, зберігати смакові та якісні характеристики товару.

 Товар має бути поставлений одноразово однією партією! Партія товару має супроводжуватися такими документами: рахунками, накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку: сертифікат якості або декларацію виробника (посвідчення про якість),  тощо.

Новорічні подарунки повинні складатися з : «Konafetto» горіх/крем-згущене молоко – 2 шт, Galaretka – 2 шт., Mont Blanc з цілим лісовим горіхом – 2 шт , Червоний мак – 2 шт, KO-KO CHOCO WHITE – 2 шт , Десерт Bonjour в ас. 29 г – 1 шт , Mone молочный трюфель – 2 шт , УКРАЇНА - ЦЕ МИ – 1 шт , Оксамит ночі з подрібненим фундуком – 2 шт , ШОКОЛАД Екстрачорний 80%, 7Г – 2 шт , ТРЮФЕЛЬ БІСКВІТ – 2 шт , Шарм Вершки – 2 шт , Тузя classic Patron – 2 шт , Фундук" у білій глазурі з какао – 2 шт , МИГДАЛЬ В ШОКОЛАДІ – 2 шт , ДІД МОРОЗ 50Г – 1 шт , БАТОНЧИК ОЛЕНКА МОЛОЧНИЙ 50Г  - 1 шт , Драже “BOO BALLS” – 2 шт., Львівський Трюфель в асортименті (3 вида) – 2 шт , Курага з горіхом – 2 шт., НЯМ-НЯШКИ – 1 шт. ВСЬОГО 37 шт.

Термін поставки товару : до 30 листопада 2023 року.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар