вівторок, 24 січня 2023 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуг, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області (далі – Замовник), код за ЄДРПОУ – 44055284; юр. адреса: Україна, 17200, Чернігівська обл., смт. Талалаївка, вул. Вокзальна, будинок 3.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з надання доступу до мережі Інтернет (код CPV за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 72410000-7 «Послуги провайдерів»)

Вид процедури закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 180600,00 грн. з ПДВ

Згідно статті 4 Закону: «Планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель (далі - річний план).

Річний план та зміни до нього безоплатно оприлюднюються замовником в електронній системі закупівель протягом п’яти робочих днів з дня затвердження річного плану та змін до нього.

Закупівля здійснюється відповідно до річного плану.»

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

Технічні характеристики Послуг, мають відповідати наступним вимогам:

1. Послуга щодо доступу до мережі Інтернет включає в себе обслуговування каналів зв’язку.

2. Виконавець гарантує технічну підтримку каналів. Технічна підтримка має включати в себе також відновлення працездатності каналу в разі необхідності.

4. Виконавець забезпечує швидкісний доступ до мережі Інтернет на швидкості
не менше 100 Мбіт/с
для закладів дошкільної та загальної середньої освіти та не менше 20 Мбіт/с для інших закладів відділу освіти до українських та світових ресурсів.

5. Режим надання Послуг - 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

6. Строк наданна послуги: до 31 грудня 2023 року.

Нормативно-правове регулювання. Закупівля послуги з надання доступу до мережі інтернет, регулюються Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами, Особливостями та іншими нормативними документами, та нормативно-правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

Обґрунтування технічних характеристик.

Кількість – 26 послуг.

Передбачені тендерною документацією послуги повинні відповідати вимогам Законів України «Про електронні комунікації».

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів з особливостями:

1.                      Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року, в редакції від 19.04.2020 №114-IX в редакції зі змінами до Закону України "Про публічні закупівлі" та інших законодавчих актів України щодо здійснення оборонних та публічних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану» №7163 від 14.03.2022 року, зокрема в частині дії пунктів 37-38 розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону;

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

3. Лист Мінекономіки України «Щодо особливостей здійснення публічних закупівель

на період дії правового режиму воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» № 3323-04_70997-06 від 20.10.2022 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар