середу, 28 грудня 2022 р.

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 - 15530000-2– «Вершкове масло» (масло вершкове з масовою часткою жиру не менше 72,5%), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 


Найменування замовника:
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

Місцезнаходження замовника: Україна, 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смт.Талалаївка, вулиця Вокзальна будинок, 3.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 44055284

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   ДК 021:2015 - 15530000-2– «Вершкове масло» (масло вершкове з масовою часткою жиру не менше 72,5%).

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури, ID: UA-2022-12-21-002133-a

 

Обсяги закупівлі: 980 кг.

 

Період постачання: до 31 грудня 2023 року (включно).

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Масло вершкове з вмістом молочного жиру не менше 72,5%, вологістю не більше 25% (фасоване не більше 5кг в упаковці) без додавання сухого молока та рослинних жирів. Консистенція масла однорідна, пластична, поверхня на розрізі трішки блискуча, суха, без видимих крапель води; колір світло-жовтий. В розтопленому вигляді масло прозоре і не має осаду. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, без ГМО. Не повинен містити харчові добавки, ароматизатори, допоміжні матеріали для переробки та матеріали, що контактують з харчовими продуктами, які не зареєстровані в Україні. Додаткові вимоги: товар повинен бути промаркований та запакований належним чином. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та ДСТУ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі : Очікувана вартість закупівлі Масло вершкове з вмістом молочного жиру не менше 72,5%   становить 294000,00  грн. в т.ч. ПДВ та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо).

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар