пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

День Знань

1 вересня 2022 року – особливий день. Це не просто День Знань. Кожен, хто відпускає сьогодні дитину до школи, переживає неймовірні емоції. Це і радість і страх водночас… Війна зіпсувала наші плани. Та ми не повинні забувати – наші діти варті найкращого!  Саме тому в стінах нашої школи пройшла урочиста лінійка. Привітали дітей директор закладу  Оксана Картава, директор агрофірми «Горизонт» Ігор Марченко, староста Липівського старостинського округу Сергій Пугач.  
 Перший урок на тему «Ми українці: честь і слава незламним!», який підготувала класний керівник Ворошилова В.А. разом зі своїми одинадцятикласниками, сприяв вихованню  патріотизму, любові до Батьківщини, гордості та вдячності захисникам України.  На тему «Повітряна тривога» спілкувалися з  колективом закладу працівники ДСНС Роман Басала та Євгеній Мартіян.  

З 1 вересня! З Днем Знань!  Нехай цей рік буде набагато яскравішим, крутішим та успішнішим, ніж минулий, і нехай попереду чекає багато відкриттів, звершень і блискучих перемог.  Навчайте та навчайтесь!  Дійте, мрійте, працюйте,  вірте і перемагайте !

З вірою в перемогу! Миру всім нам.

Немає коментарів:

Дописати коментар