пʼятницю, 19 листопада 2021 р.

Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

    Діти щодня прямують до школи і зі школи додому.
    Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.
    З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
    Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.
    Відповідно до листа  Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 08.11.2021 № 04/1-09/3786 «Про проведення  2-го етапу Тижня безпеки дорожнього руху» з 15 по 21 листопада 2021 року в Талалаївському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху з метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги молоді та педагогічних працівників до правил поведінки на дорогах
    В рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні в Талалаївському ЗЗСО І-ІІІ ступені було проведено 19 листопада Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому». 



















    У рамках Тижня були проведені:
8 класи – урок з  основи здоров’я  перегляд на Youtube-каналі «Безпечна країна» фільму «Небезпечна гра», вікторина «Про правила дорожнього руху пам’ятай»
3-4 класи - гра-подорож «Будь обережним на дорозі»
1-2 класи перегляд мультфільму «Уроки тітоньки Сови – «Азбука безпеки на дорозі»
5 класиНаціональний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»
6-7 класи – виставка малюнків «Правила дорожнього руху»
8-11 класи – бесіда «Права та обов'язки учасників дорожнього руху».
    Проведені заходи були цікавими, змістовними. Сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар