четвер, 1 липня 2021 р.

Випускний -2021 у Плугатарському ЗЗСО I-III ступенів


 Ось і настав цей день – день прощання з рідною школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, незрадлива мамина усмішка, протоптана стежка знайомими кабінетами школи, розумні настанови мудрих вчителів…
30 червня 2021року пролунав випускний у Плугатарському  ЗЗСО I-III ступенів. З ніжними акордами шкільного вальсу поспішили у доросле життя наші активні, талановиті та завзяті випускники.

 Для вчорашніх школярів лунали слова привітання та щирі побажання від директора школи Загурської Лариси Миколаївни, класного керівника, вчителів та батьків. Зворушили до сліз батьківські настанови з якими звернулася Нефьодова Алла Степанівна та Кунденко Микола Іванович. На нашому святі також були присутні гості. Тож до привітань приєдналися: голова Талалаївської територіальної громади Величко Юрій Євгенович та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Плюта Оксана Петрівна. Вони побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій.

Після офіційної частини випускники підготували для всіх присутніх цікаву святкову програму. Кілька разів виходили на сцену із словами подяки та піснями для  свого класного керівника, першої вчительки та вчителів-наставників. 

Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою свята став традиційний танець – вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку.

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

У добру путь, дорогі випускники -2021!





















Немає коментарів:

Дописати коментар