понеділок, 24 травня 2021 р.

День Цивільного Захисту

   21 травня 2021 р., у школі відбувся День цивільного захисту. Основна мета заходів цього дня –  вироблення в учнів умінь, навичок  грамотно і чітко діяти в різних  надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя; формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємодопомоги, постійної готовності правильно діяти при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння та навичок учнів користуватися засобами індивідуального  захисту, виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання,  надавати першу домедичну допомогу.

Розпочався День цивільного захисту із проведення загальношкільної лінійки. Із привітаннями до шкільного колективу звернулася директор школи – начальник цивільного захисту Картава О.І.

Цього дня була проведена навчальна евакуація школи, за сигналами «УВАГА, ВСІМ!», де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.   

Учителі протягом дня провели інструктажі та відкриті уроки у цікавій та змістовній формі.

Здобувачі освіти 5-7 класів були учасниками естафети «Школа виживання» з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою «Цивільний Захист».

Для учнів 10-х класів проведено тренінг «Практичні дії при наданні першої домедичної допомоги у НС».

Цікавими та змістовними були зустрічі з представниками ДСНС та аварійної газової служби.






















 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар