пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Талалаївської селищної ради

 

29 квітня 2021 року відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Талалаївської селищної ради, яку провели начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Оксана Плюта та спеціалісти відділу. На початку наради селищний голова Юрій Величко привітав учасників наради зі святами, що надходять, а також зупинився на питаннях фінансування та матеріально-технічного забезпечення закладів освіти. Головний бухгалтер відділу Наталія Гончаренко акцентувала увагу директорів на порядку надання відпусток працівникам закладів освіти.

На нараді були розглянуті наступні питання:

1. Про особливості завершення 2020-2021 навчального року, проведення державної підсумкової атестації.

2. Про методичні аспекти щодо ведення класних журналів здобувачів освіти 9-х класів, які є претендентами на отримання свідоцтв про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

3. Про результати перевірки стану ведення класних журналів здобувачів освіти 11-х класів, у яких навчаються претенденти на отримання медалей у 2020-2021 навчальному році.

4. Про нові норми та Порядок організації харчування у закладах освіти.

5. Про підсумки атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році.

Питання детально розглянуті та обговорені, по кожному з них прийняті відповідні рішення, що є обовязковими до виконання директорами закладів освіти.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар