вівторок, 1 грудня 2020 р.

Червону стрічку носять небайдужі

 1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДомУ цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. І школа займає тут далеко не останнє місце, адже саме у школі формується, розвивається і набирається знань       майбутнє держави.
     Сьогодні, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла загальношкільна акція в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом «Червону стрічку носять небайдужі». Також  відбулася вікторина «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?», виставка стіннівок на тему: «Не дай СНІДу шанс». 
    Учнями початкової школи була відтворена  сценівка «Долоньки підтримки», діти клеїли червону стрічку на долоньки як символ підтримки хворих на ВІЛ/СНІД.
    Учні 11 класу провели майстер-клас виготовленя «Стрічка проти СНІДу». У цей день почепивши червону стрічку – небайдужі учні, вчителі, підтримали людей що хворіють на СНІД.
    Учитель основи здоров'я Соляник М.П. на уроках основи здоров'я для учнів 7 класів провела інформаційну хвилинку «Небезпеку інфікування ВІЛ/СНІД – ти маєш знати!», школярі дізналися про низку профілактичних заходів, які допоможуть зберегти своє життя і здоров’я від небезпечної хвороби. 
    Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість.


















Немає коментарів:

Дописати коментар