вівторок, 24 листопада 2020 р.

Будь на здоровому стилі

Бути здоровим сьогодні у тренді! 
Учні Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів протягом 2019-2020 року були активними учасниками Міжнародної програми #HealthySchools, координаторами проєкту були Соляник Мирослава Павлівна (заступник директора з методичної роботи) та Манько Оксана Василівна (учитель фінансової грамотності та основ здоров'я). Завдяки тісній співпраці наша школа увійшла до Топ-50 закладів-фіналістів даного проєкту, на початку якого було зареєстровано понад 471 освітній навчальний закладів з усіх куточків України. Ми дуже раді своїй перемозі, бо могли вразити команду програми своїми унікальними активностями, креативністю, захопленнями та результатами.
         За це наша школа отримала від організаторів програми стильні футболки з принтом "Будь на здоровому стилі" та диплом фіналіста програми «Healthy School: заради здорових і радісних школярів». Ми щиро дякуємо всім хто долучився взяти участь у програмі і допомагам проводити безліч здорових активностей. Це: адміністрація школи, вчителі-предметники та класні керівники 1-11 класів, кухари шкільної їдальні, всі учні нашого закладу та батьки.




        А головне – більшість із нас змінилися вже назавжди: здобули нові корисні звички, змінили свої споживацькі смаки, стали більш радісними і співчутливими до ближніх. І навіть карантин нас не зупинив!

Немає коментарів:

Дописати коментар