пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

День Гідності та Свободи!

21 листопада...
Саме у цей день вся країна вшановує патріотизм й мужність наших співвітчизників, які у листопаді 2013 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, а також її європейського вибору.

      З метою формування у школярів ціннісного ставлення до України, прав та свобод людини, розвитку в учнів почуття національної самосвідомості та громадянської активності, виховання патріота, громадянина, готового захищати свою Батьківщину у Красноколядинській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені виховні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи.
      Перегляд документального фільму Антіна Мухарського "Майдан. Мистецтво спротиву" затамував подих кожної дитини.
      Низький уклін героям Небесної Сотні та українським воїнам, які захищають державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Низько вклоняємось героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Слава Україні!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар