четвер, 8 жовтня 2020 р.

Безпека на дорозі

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
 Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.























Згідно річного плану школи у жовтні традиційно проходить Тиждень безпеки дорожнього руху. Учитель з основи здоров'я Соляник М.П. Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів 7 класів провела урок-тренінг "Безпека на дорозі". Під час уроку здобувачі освіти ознайомились з поняттям "Безпека пасажира легкового та пасажирського транспорту"; поглибили знання про засоби безпеки легкового автомобіля; навчилися користуватися засобами безпеки легкового автомобіля; виховували шанобливе ставлення до учасників дорожньо-транспортного руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар