понеділок, 5 жовтня 2020 р.

День вчителя - свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей!

     Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня, і святкується більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

    Учитель - це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме він робить нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців - гідними, розумними, навченими, людяними.

     У Красноколядинській загальноосвітньої школі I - III ступенів відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Всі дуже чекали цієї події. Директор школи привітав всіх учителів з ​​їх професійним святом: « Дорогі, милі вчителі ! Дякуємо за Вашу самовіддану працю! Нехай життя дарує Вам веселку посмішок. Величезної любові, тепла у відносинах з Вашими близькими та друзями. Міцного Вам здоров'я і великого щастя! »

      Учні школи підготували святковий концерт « Вчительська праця - свята! ». Діти вітали своїх вчителів піснями, танцями та іншими виступами. Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості. Вчителі, в свою чергу, подякували всім за подароване свято, позитив і гарний настрій.






Немає коментарів:

Дописати коментар