пʼятницю, 24 квітня 2020 р.

Марафон «Готуюся вдома до Пасхи»


З Воскресінням –
Світлим святом!
Усмішок й радості багато!
Хай Божа ласка завітає
І щастям Вас благословляє!
Смакує паска на здоров'я,
І благодать іде з небес,
У день, наповнений любов'ю,
Радійте, бо Христос Воскрес
!

Великдень – це дуже велике свято для кожного із нас. У церкві ми освячуємо дари: паски, крашанки та писанки. Це зустрічі в родинному колі, серед друзів. Радість та надія на краще. 
Цьогоріч пандемія внесла свої корективи у підготовці та святкування Великодня. Кожен з нас має пройти справжнє випробування і довести, що ми здатні вчинити по-християнськи заради ближніх, аби врятувати своє життя та тисячі життів людей по всьому світу, достатньо залишатись вдома.
У межах програми «Healthy Schoolsзаради здорових і радісних школярів» ми вирішили провести для вчителів, батьків та учнів нашої школи марафон «Готуюся до Великодня вдома», аби кожен міг зануритись в атмосферу свята, і при цьому не наражати на небезпеку себе та оточуючих. Усі мають змогу підготовитися до свята.
Традицією українських господинь є випікання Паски, а дітлахів розфарбовувати яйця. Наші вчителі, батьки та маленькі господиньки взяли активну участь у марафоні. Продемонстрували майстер-клас випікання смачної та запашної Паски. Показали як оформляють та прикрашають цей духмяний хліб. Поділилися своїми рецептами з іншими. Майже кожна дитина допомагала своїм найріднішим мамам на етапі прикрашання Паски. У кожній родині панувала в дома святкова і дружня атмосфера.
На сьогодні ми всі повинні дотримуватися і пам’ятати правила поведінки під час карантину, залишатися вдома на Великдень. Адже спільна молитва до Бога дозволить разом побороти поширення вірусу.
Хай завжди довкола вас будуть добрі обличчя, хай рідні та близькі будуть здоровими. Хай процвітає наша країна, а у світі панує мир. Нехай Світла неділя принесе нам Божественне світло.
Бережи нас Господодь! Христос Воскрес!
Будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар