четвер, 23 січня 2020 р.

Проєкт "Зміни шкільний простір"

У рамках програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» учнівських та педагогічний колективи Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до сезонних здорових активностей від організаторів програми конкурсу «Зміни простір за три тижні».
Щоб дизайн нашого опорного закладу був сучасним і яскравим, учні, вчителі та батьки доклали зусиль, щоб змінити наш навчальний заклад, а саме:
- оформлення фотозон для проведення Новорічних свят;
- розмалювання сірих і білих стін – проєкт «School tree»;
- акція «Бантик для новорічної ялинки»;
- конкурс-огляд «Галерея кімнатних рослин».


Новорічна фотозона
Для проведення новорічних свят учні 1-3 класів (керівник Тарасенко Ю.Ю.) на третьому поверсі  школи в коридорі створили новорічну фотозону «Свято наближається» для учнів початкових класів. Під час її облаштування була дружня, радісна атмосфера. Діти з великим задоволення фотографувалися один з одним, батьками та вчителями під час проведення новорічного свята.
Учні 8-9 класів разом із директором школи Михно С.В. облаштували фотозону «Merry Christmas» у фоє школи на першому поверсі, проявивши креатив та фантазію. Діти перебували на рівних з учителями та директором, вирішували шкільні проблеми та обговорювали цікаві теми. Панував веселий сміх, радість, усі отримали багато емоцій від спільної справи.
Кращий спосіб запам’ятати Новий рік та зимові свята і залишити пам’ять про свято казки й чарівності – це фотосесія. Фотозона в школі дасть змогу здійснити незабутню подорож у Новорічну казку та подарувати собі й близьким гарні емоції та неймовірні фото.
Акція «Бантик для новорічної красуні»
Сьогодні багато хто воліє прикрашати гілки лісової красуні не купленими фігурками, а власноруч зробленим новорічним декором. Стрічковий бантик – це оригінальна новомодна ідея. Учні 5-х класів разом із учителем Соляник М.П. на уроках трудового навчання виготовляли бантики зі стрічки для новорічної ялинки. Бантиками, крім оформлення новорічної ялинки, можна прикрасити листівки, костюм дитини для новорічного ранку і стіл для гостей! Під час виготовлення бантиків діти виявляли свою творчість, увагу і креативні ідеї.

Немає коментарів:

Дописати коментар